Povezane vesti
Šeron Stoun ima tumor Slavna glumica otkrila sa čime se bori posle moždanog udara, a ovu poruku je uputila ženama
Alo 02.11.2022
Šeron je dobila veliku podršku obožavalaca. Glumica Šeron Stoun zabrinula je javnost objavivši na Tviteru da joj je dijagnostikovan tumor."Upravo sam imala još jednu pogrešnu dijagnozu i pogrešnu operaciju", napisala je glumica, a potom dalje… »
Moždani udar, gubici dece i zlostavljanje: U životu Šeron Stoun tragedije su se samo nizale
Nova 02.11.2022
Holivudska zvezda otkrila je da joj je dijagnostikovan tumor. Šeron Stoun fanovima je objavila loše vesti. „Ovaj put dupla epiduralna. Kako se bol pogoršavala, otišla sam po drugo mišljenje. Imam veliki fibroidni tumor koji mora da se izvadi“… »
Šeron Stoun objavila da ima tumor: “Do potpunog oporavka trebaće mi četiri do šest nedelja”
Danas 02.11.2022
Šeron Stoun je na svom Tviteru otkrila da se suočava sa velikim zdravstvenim problemom. Ona je s svojim fanovima podelila informaciju da ima tumor, koji hitno mora da bude izvađen. „Upravo sam dobila još jednu pogrešnu dijagnozu i bila podvrgnuta… »
Vesti dana »
Srbija i Novi Sad i danas stali u 11.52: Počast žrtvama tragedije
Nedeljnik pre 24 satajoš 118 povezanih
Potvrđeno Insajderu: Preminula dva radnika povređena u eksploziji u Čoki
Insajder pre 7 satijoš 20 povezanih