Povezane vesti
Ne odlučujemo mi o ovoj ljubavi! Dejana Dragojevića preplavile emocije, priznao sve Aleksandri - Svaki moj dan je borba
Mondo 02.11.2022
Dejan Dragojević se povodom današnjeg dana obratio Aleksandri emotivnom porukom u kojoj je priznao kako se oseća. Dejan Dragojević se povodom današnjeg dana obratio Aleksandri emotivnom porukom u kojoj je priznao kako se oseća. Pobednik prošle sezone… »
"Ne odlučuju ni oni, ni mi o ovoj ljubavi": Dejan posvetio emotivne reči Aleksandri - kad bi se Nikolićeva dokopala ove poruke…
Blic 02.11.2022
Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su definitivno u poslednje vreme najpopularniji rijaliti par. Pobednik prethodne sezone ne krije da mu nedostaje partnerka, koja je trenutno u Zadruzi, pa je tim povodom napisao esej o njihovoj ljubavi. Danas je… »
Dalila neće da mu da razvod, a Dejana ništa ne dotiče! Dragojević napisao Aleksandri emotivno pismo: Hoće da nam propadnu…
Kurir 02.11.2022
Bivša žena Dejana Dragojevića, Dalila Dragojević istakla je kako će se od njega razvesti samo kada ona to bude želela. Ipak, pobednik "Zadruge 5" ne osvrće se na njene opaske. Dejan je na svoj Instagram profil objavio fotografiju sa devojkom Aleksandrom… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 27 povezanih

Ukrajina pogodila nuklearku u Kursku Objavljen snimak, odjeknula jaka eksplozija (video)
Alo pre 1 satjoš 22 povezane

(Foto) ogromne gužve na granicama: Čeka se više od 4 sati, sve stoji, evo gde je najkritičnije
Blic pre 10 minutajoš 18 povezanih

Mali: Predstavljene ekonomske mere dodatno će olakšati život građana; Glamočić: nove mere pomoći će i poljoprivrednicima
RTV pre 30 minutajoš 105 povezanih

Markez nastavio dominaciju u Moto GP šampionatu - slavio i u Mađarskoj
RTS pre 40 minutajoš 18 povezanih