Povezane vesti
"Briga me da li ćemo dobiti svoje biološko dete": Goca Tržan otkrila šta je to najlepše što joj je izgovorio suprug: "Sramota…
Blic 02.11.2022
Pevačica Goca Tržan je gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 večeras u 22 časa. Pevačica se tokom emisije osvrnula na nekoliko tema od kojih je jedna bila i njena borba za… »
"Doživljavala sam neprijatnosti": Goca Tržan o seksualnom zlostavljanju: "Imala sam takav slučaj, i ne jednom" (video)
Blic 02.11.2022
Pevačica Goca Tržan ogolila je dušu u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" te priznala da je doživela seksualno zlostavljanje. Pevačica je vrlo otvoreno pričala na ovu temu koja nije nimalo prijatna i laka prilikom gostovanja u emisiji "Na… »
Vesti dana »

Policija: Devetorica uhapšena zbog napada na policiju, jedan zbog vređanja
Radio sto plus pre 9 minutajoš 27 povezanih

BLOG UŽIVO Zemljotres jačine 8,8 stepeni Rihtera u Rusiji: Cunami stigao do Kalifornije i Japana, na Havajima zabeležen talas od 1,74m
Nova pre 14 minutajoš 167 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 26 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Danas pre 29 minutajoš 19 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih