Povezane vesti
INTERVJU Rada Trajković: Prete mi, a Radoičić je čest gost kod Vučića
Nova 03.11.2022
“Od trenutka kada sam javno progovorila da je Oliveru Ivanoviću pretila opasnost od kriminalne grupe sa severa Kosova počinje sve ono što komplikuj moj život. Pretili su mi i preko SMS poruka i preko poziva i indirektno, preko drugih ljudi. Sve sam… »
Rada Trajković: Neprestano trpim pretnje, ova vlast me dehumanizuje
Danas 03.11.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova, Rada Trajković izjavila je da neprestano trpi pretnje i pritiske otkad je progovorila da je Oliveru Ivanoviću pretila opasnost od kriminalne grupe sa severa Kosova. Za današnji list „Nova“ rekla je da je sve… »
Trajković: Trpim pretnje i pritiske otkad sam progovorila o ubistvu Ivanovića
N1 Info 03.11.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je da neprestano trpi pretnje i pritiske otkad je progovorila da je Oliveru Ivanoviću pretila opasnost od kriminalne grupe sa severa Kosova. Za današnji list „Nova“ je rekla da je sve… »
Vesti dana »
Srbija bira predstavnika za Evroviziju 2026: "Postoje glasine da smo Šer i ja u vezi, ali ona je starija gospođa", Egor šokirao izjavom
Kurir pre 6 minutajoš 32 povezane
UN usvojile rezoluciju za trajni mir u Ukrajini: Rusija protiv, Srbija uzdržana
Radio 021 pre 47 minutajoš 38 povezanih
Alimpijević pred Tursku: Srbija neće strance, hoćemo pobede sa našim ljudima - Kalinić je ratnik koji treba reprezentaciji
Nova pre 37 minutajoš 32 povezane
Održan Odbor za poljoprivredu; Glamočić: Od ponedeljka javni poziv za podsticaje po hektaru
RTS pre 52 minutajoš 28 povezanih