Povezane vesti
INTERVJU Rada Trajković: Prete mi, a Radoičić je čest gost kod Vučića
Nova 03.11.2022
“Od trenutka kada sam javno progovorila da je Oliveru Ivanoviću pretila opasnost od kriminalne grupe sa severa Kosova počinje sve ono što komplikuj moj život. Pretili su mi i preko SMS poruka i preko poziva i indirektno, preko drugih ljudi. Sve sam… »
Rada Trajković: Neprestano trpim pretnje, ova vlast me dehumanizuje
Danas 03.11.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova, Rada Trajković izjavila je da neprestano trpi pretnje i pritiske otkad je progovorila da je Oliveru Ivanoviću pretila opasnost od kriminalne grupe sa severa Kosova. Za današnji list „Nova“ rekla je da je sve… »
Trajković: Trpim pretnje i pritiske otkad sam progovorila o ubistvu Ivanovića
N1 Info 03.11.2022
Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković izjavila je da neprestano trpi pretnje i pritiske otkad je progovorila da je Oliveru Ivanoviću pretila opasnost od kriminalne grupe sa severa Kosova. Za današnji list „Nova“ je rekla da je sve… »
Vesti dana »
Vučić: Bićemo jedna od vodećih zemalja u Evropi po privrednom rastu u narednih pet godina
Euronews pre 38 minutajoš 31 povezana
Srbin na čelu BMW-a - Milan Nedeljković preuzima kompaniju u maju 2026.
Bloomberg Adria pre 44 minutajoš 22 povezane
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji od danas mogu da se provere onlajn
Jugmedia pre 48 minutajoš 21 povezana
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 31 povezana
Međunarodna nevladina organizacija Srbiju svrstala u kategoriju „pod represijom“
Danas pre 24 minutajoš 16 povezanih