Povezane vesti
Slobodan Šarenac slomljen vestima o supruzi: Sve se dogodilo jutros u prisustvu maloletnog deteta FOTO
Svet & Skandal 03.11.2022
Supruga Slobodana Šarenca napadnuta i tom prilikom zadobila je teške telesne povrede S upruga Slobodana Šarenca, Anđelija Arbutina nije neko ko voli da se fotografiše za medije, stoga su rekte slike nje i sportskog novinara, dok je i lik njihovih… »
Nju retko vidimo u javnosti: Ovo je supruga Slobodana Šarenca: "Htela je da me spoji sa njenom drugaricom, ali imao sam…
Blic 03.11.2022
Anđelija Arbutina Šarenac (55), bivša jugoslovenska i srpska košarkašica, napadnuta je u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu i tom prikom je zadobila telesne povrede. Kako se nezvanično saznaje N. J. je nakon verbalnog sukoba namerno… »
Vesti dana »
Svaka peta devojčica u Srbiji doživela nasilje, 74 odsto njih nisu prijavile
RTS pre 8 satijoš 33 povezane
Vučević za Euronews Srbija: Opozicija izazvala incident, pa izostala rasprava o budžetu koji donosi rast penzija i plata
Euronews pre 3 satajoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 9 satijoš 24 povezane
"Sutra ću odrediti..." Inzagi u nedoumici pred meč Intera i Lajpciga u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 1 satjoš 40 povezanih