Povezane vesti
"Ovaj događaj me je građanski sahranio": Beogradski advokat svedočio o pokušaju ubistva njegovog telohranitelja
Blic 03.11.2022
U Višem sudu u Beogradu danas je svedočio advokat Marko Vujošević, na suđenju optuženima da su učestvovali u pucnjavi u kojoj je ranjen njegov telohranitelj Stefan Šapurić, 21.januara prošle godine u Resavskoj ulici. Za ovaj događaj optuženi su Nikola… »
Svedočio advokat čiji je telohranitelj ranjen u Resavskoj: Taj događaj me je "građanski sahranio"
Telegraf 03.11.2022
On je rekao da od optuženih samo poznaje Ivovića, jer mu je bio obezbeđenje dve godine, te je objasnio da ga je ovaj događaj "građanski sahranio" i da je morao da se preseli u drugu državu. U Višem sudu u Beogradu danas je svedočio advokat Marko… »
Vesti dana »
Izvestan nastavak krize na Kosovu nakon izbora, u Beogradu će biti odlučeno da li će Srpska lista podržati albansku opoziciju
Mašina pre 5 satijoš 72 povezane
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 56 minutajoš 42 povezane
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 6 satijoš 28 povezanih
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 4 satijoš 47 povezanih