Povezane vesti
Počela 18. Slobodna zona – Budite slobodni, uprkos svemu
N1 Info 03.11.2022
Hrvatsko-danski glumac Zlatko Burić, jedan od protagonista ostvarenja koje je prikazano večeras - Trougao tuge, otvorio je 18. filmski festival Slobodna zona. „Jako sam radostan što sam večeras ovde i što mogu da podelim sa vama trenutke gledanja filma… »
Svečano otvorena 18. Slobodna zona
XXZ magazin 03.11.2022
Budite slobodni, uprkos svemu. "Jako sam radostan što sam večeras ovdje i što mogu podijeliti sa vama trenutke gledanja filma koji smo zamislili kao jednu gorko-slatku satiru koja grize ovu sadašnjost na onim mjestima na kojima boli. Ponosan sam da mi je… »
Vesti dana »

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

"Povređen žandarm, biće uhapšeni svi koji su kršili zakon": Dačić se oglasio o nasilju i sukobima na protestima
Mondo pre 4 satijoš 3 povezane

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Brzo, već u petak": Aksios: Tramp želi sastanak sa Putinom i Zelenskim 22. avgusta
Blic pre 6 satijoš 1 povezana