Povezane vesti
Razmišljala sam da se ubijem! Potresna ispovest zvezde koja pati od užasne bolesti: Promenila 4 bolnice, lekari joj menjali…
Kurir 04.11.2022
Selena Gomez, čuvena Diznijeva zvezda koja je svet osvojila prirodnom lepotom, spremna je da ispriča svoju priču o mentalnim problemima i preranoj slavi do najsitnijih detalja. Slavnu pevačicu su mnoge nesreće zadesile do 30. godine, a zbog bipolarnog… »
Morala sam da učim reči, razmišljala sam da se ubijem! Potresna ispovest pevačice - lekari je kljukali lekovima uzaludno
Mondo 04.11.2022
Slavna pevačica i glumica Selena Gomez u svom dokumentarcu otkriva kako je izgledao najmračniji period života zbog bipolarnog poremećaja sa kojim se bori. Slavna pevačica i glumica Selena Gomez u svom dokumentarcu otkriva kako je izgledao najmračniji… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine Zaječara sa incidentima: Dimna bomba, a potom i fizički sukob između odbornika opozicije i obezbeđenja
RTV pre 30 minutajoš 24 povezane

Izjave Trampa, Erdogana i Makrona poljuljale svetsko tlo Haos nakon stava o ruskom gasu, "Priznajemo Palestinu", "Deci u Gazi amputiraju ruke"
Kurir pre 40 minutajoš 59 povezanih

Spremite kišobrane! Stižu kiša i olujni vetar, zahlađenje od ovog datuma
Alo pre 30 minutajoš 25 povezanih

Dva miliona ljudi evakuisano u Kini zbog supertajfuna, na Tajvanu najmanje 17 poginulih
BBC News pre 15 minutajoš 21 povezana