Povezane vesti
Odvratno mi je to! Marija Kulić besna zbog se*sa Miljane i Bebice, oplela po ćerki - iživljava se nad nedužnim čovekom!
Mondo 04.11.2022
Marija Kulić ne krije koliko je zgrožena ponašanjem svoje ćerke Miljane Kulić, koja je ove sezone ponovo u ljubavnom trouglu. Marija Kulić ne krije koliko je zgrožena ponašanjem svoje ćerke Miljane Kulić, koja je ove sezone ponovo u ljubavnom trouglu… »
Marija Kulić večeras ulazi u zadrugu Sprema se haos u beloj kući, Miljana ne sluti šta je čeka
Alo 04.11.2022
U Belu kuću se večeras vraća Marija Kulić, bivša zadrugarka i majka aktuelne učesnice Miljane Kulić. U Zadruzi trenutno boravi Miljana sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem, bivšim dečkom Lazarom Čolićem kao i ocem svog deteta, Ivanom Marinkovićem… »
"Miljana se iživljava nad nedužnim čovekom": Marija reagovala nakon ćerkinog sramnog poteza: "Odvratno mi je"
Blic 04.11.2022
Kontroverzna učesnica "Zadruge", Miljana Kulić ne prestaje da šokira ponašanjem u rijalitiju. Ona je najpre prevarila svog dečka Nenada Macanovića Bebicu sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a onda kada je i on ušao u rijaliti pala mu je u zagrljaj… »
"Miljana se iživljava nad nedužnim čovekom!" Marija zgrožena vrelom akcijom njene ćerke i Bebice: Odvratno mi je!
Kurir 04.11.2022
Miljana Kulić je ove sezone ponovo u ljubavnom trouglu, i to sa istim akterima kao i prošle sezone, Nenadom Macanovićem Bebicom i Lazarom Čolićem Zola. ako je u emotivnom odnosu sa Bebicom, Nišlijka po ko zna koji put produbila je svoje emocije prema… »
Vesti dana »
"Beogradski marš": Građani krenuli na 39 kilometara dugu šetnju povodom godišnjice poziva studenata na organizovanje zborova
Insajder pre 41 minutajoš 11 povezanih
Centralna komanda objavila snimak napada na iransko ostrvo Harg, Tramp kaže da su "SAD izvele najmoćnije bombardovanje"
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 45 povezanih
Kurti i Sorensen dogovorili: Boravišne dozvole za srpske studente i prosvetne radnike na godinu dana na Kosovu
N1 Info pre 3 satajoš 27 povezanih
Petković: Pronašli smo rešenje za Srbe na Kosovu i Metohiji povodom primene Zakona o strancima
NIN pre 2 satajoš 18 povezanih
Severna Koreja ispalila balističke rakete prema Južnoj Koreji: Oglasila se i vojska
Nova pre 46 minutajoš 20 povezanih