Povezane vesti
Mask: Platio sam previše za Tviter, hteo sam da se povučem
Novi magazin 04.11.2022
Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask (Elon Musk) rekao je danas na konferenciji bogatih investitora u Njujorku da je za kupovinu Tvitera dao previše novca i da je želeo da se povuče iz sporazuma, javio je Bi-Bi-Si (BBC). Mask je govorio na… »
Mask o kupovini Tvitera: Platio sam previše, hteo sam da se povučem
Nova 04.11.2022
Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask rekao je na konferenciji bogatih investitora u Njujorku da je za kupovinu Tvitera dao previše novca i da je želeo da se povuče iz sporazuma, javio je Bi-Bi-Si (BBC). Mask je govorio na konferenciji Baron… »
Mask o kupovini Tvitera: Platio sam previše, hteo sam da se povučem
N1 Info 04.11.2022
Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask rekao je na konferenciji bogatih investitora u Njujorku da je za kupovinu Tvitera dao previše novca i da je želeo da se povuče iz sporazuma, javio je Bi-Bi-Si (BBC). Mask je govorio na konferenciji Baron… »
Vesti dana »
Peti dan protesta prevoznika: Koji granični prelazi za teretnjake su blokirani
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 24 povezane
"Povratio sam! Da li da uzmem nešto...?" Epske muke Karlosa Alkaraza: Prizor koji je zaprepastio sve - Španac pati na terenu! (video)
Kurir pre 18 minutajoš 39 povezanih
Nastavlja se Super liga, Partizan dočekuje Radnički iz Niša, Zvezda igra protiv Čukaričkog
Radio sto plus pre 38 minutajoš 37 povezanih
Tramp pozvao Putina da poštedi Ukrajinu na nedelju zbog ekstremnih zimskih uslova, Zelenski mu zahvalio
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 16 povezanih