Povezane vesti
Mask: Platio sam previše za Tviter, hteo sam da se povučem
Novi magazin 04.11.2022
Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask (Elon Musk) rekao je danas na konferenciji bogatih investitora u Njujorku da je za kupovinu Tvitera dao previše novca i da je želeo da se povuče iz sporazuma, javio je Bi-Bi-Si (BBC). Mask je govorio na… »
Mask o kupovini Tvitera: Platio sam previše, hteo sam da se povučem
Nova 04.11.2022
Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask rekao je na konferenciji bogatih investitora u Njujorku da je za kupovinu Tvitera dao previše novca i da je želeo da se povuče iz sporazuma, javio je Bi-Bi-Si (BBC). Mask je govorio na konferenciji Baron… »
Mask o kupovini Tvitera: Platio sam previše, hteo sam da se povučem
N1 Info 04.11.2022
Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask rekao je na konferenciji bogatih investitora u Njujorku da je za kupovinu Tvitera dao previše novca i da je želeo da se povuče iz sporazuma, javio je Bi-Bi-Si (BBC). Mask je govorio na konferenciji Baron… »
Vesti dana »
B92.net na licu mesta: Evo da li je pad krana poremetio polufinale PZE 2026 FOTO
B92 pre 40 minutajoš 29 povezanih
Blokirana cela Srbija, odsudna bitka za srpsko selo Stefan proizvodi mleko, ali mora da radi u fabrici i vozi kamion: „Kriza u mlekarstvu nikad gora, poravnaće nas“
Ozon press pre 5 satijoš 51 povezana
U UN-u usvojena rezolucija koja poziva na mir u Ukrajini, Srbija uzdržana
Beta pre 26 minutajoš 36 povezanih
„Najveće plate u istoriji“: Kako je Vučić „ukrao“ vest od Zavoda za statistiku
Nova pre 5 satijoš 28 povezanih