Povezane vesti
Mask: Platio sam previše za Tviter, hteo sam da se povučem
Novi magazin 04.11.2022
Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask (Elon Musk) rekao je danas na konferenciji bogatih investitora u Njujorku da je za kupovinu Tvitera dao previše novca i da je želeo da se povuče iz sporazuma, javio je Bi-Bi-Si (BBC). Mask je govorio na… »
Mask o kupovini Tvitera: Platio sam previše, hteo sam da se povučem
Nova 04.11.2022
Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask rekao je na konferenciji bogatih investitora u Njujorku da je za kupovinu Tvitera dao previše novca i da je želeo da se povuče iz sporazuma, javio je Bi-Bi-Si (BBC). Mask je govorio na konferenciji Baron… »
Mask o kupovini Tvitera: Platio sam previše, hteo sam da se povučem
N1 Info 04.11.2022
Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask rekao je na konferenciji bogatih investitora u Njujorku da je za kupovinu Tvitera dao previše novca i da je želeo da se povuče iz sporazuma, javio je Bi-Bi-Si (BBC). Mask je govorio na konferenciji Baron… »
Vesti dana »

Studentkinja: Dozvoljen boravak studenata na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja
Beta pre 28 minutajoš 29 povezanih

Deset meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu, najavljen protest srednjoškolaca
BBC News pre 18 minutajoš 63 povezane

Obišli smo prodavnice i uporedili nove cene sa starim: Pogledajte za koliko su ovi artikli pojeftinili (foto)
Alo pre 17 minutajoš 33 povezane

Septembar počinje suncem: Kratko zahlađenje, pa povratak na 30 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih