Повезане вести
Маск: Платио сам превише за Твитер, хтео сам да се повучем
Нови магазин 04.11.2022
Један од најбогатијих људи на свету Илон Маск (Елон Муск) рекао је данас на конференцији богатих инвеститора у Њујорку да је за куповину Твитера дао превише новца и да је желео да се повуче из споразума, јавио је Би-Би-Си… »
Маск о куповини Твитера: Платио сам превише, хтео сам да се повучем
Нова 04.11.2022
Један од најбогатијих људи на свету Илон Маск рекао је на конференцији богатих инвеститора у Њујорку да је за куповину Твитера дао превише новца и да је желео да се повуче из споразума, јавио је Би-Би-Си (ББЦ). Маск је говорио… »
Маск о куповини Твитера: Платио сам превише, хтео сам да се повучем
Н1 Инфо 04.11.2022
Један од најбогатијих људи на свету Илон Маск рекао је на конференцији богатих инвеститора у Њујорку да је за куповину Твитера дао превише новца и да је желео да се повуче из споразума, јавио је Би-Би-Си (ББЦ). Маск је говорио… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
Телеграф пре 3 минутајош 15 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 50 минутајош 16 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 13 минутајош 29 повезаних
Расте број повређених у снажном земљотресу у Јапану, влада упозорава на могући јачи потрес
Еуроневс пре 2 сатајош 16 повезаних