Povezane vesti
Mask: Platio sam previše za Tviter, hteo sam da se povučem
Novi magazin 04.11.2022
Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask (Elon Musk) rekao je danas na konferenciji bogatih investitora u Njujorku da je za kupovinu Tvitera dao previše novca i da je želeo da se povuče iz sporazuma, javio je Bi-Bi-Si (BBC). Mask je govorio na… »
Mask o kupovini Tvitera: Platio sam previše, hteo sam da se povučem
Nova 04.11.2022
Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask rekao je na konferenciji bogatih investitora u Njujorku da je za kupovinu Tvitera dao previše novca i da je želeo da se povuče iz sporazuma, javio je Bi-Bi-Si (BBC). Mask je govorio na konferenciji Baron… »
Mask o kupovini Tvitera: Platio sam previše, hteo sam da se povučem
N1 Info 04.11.2022
Jedan od najbogatijih ljudi na svetu Ilon Mask rekao je na konferenciji bogatih investitora u Njujorku da je za kupovinu Tvitera dao previše novca i da je želeo da se povuče iz sporazuma, javio je Bi-Bi-Si (BBC). Mask je govorio na konferenciji Baron… »
Vesti dana »
Osumnjičeni za hakovanje podataka Fudbalskog saveza i RFZO saslušan u Beogradu
Euronews pre 3 satajoš 26 povezanih
Rusija pogodila skladište municije, poginulo 37 ljudi, Zelenski obećao kažnjavanje odgovornih
Beta pre 2 satajoš 39 povezanih
Crne brojke u Nepalu: Sve više stradalih u poplavama, ovo je nanoviji bilans (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 26 povezanih
„Prišla je grupa osoba u crnim majicama i počela da nas udara“: Aktivista o incidentu pred SNS miting u Užicu
Insajder pre 42 minutajoš 43 povezane
Za obnovu u Nepalu posle razornih poplava biće potrebno više od četiri milijarde dolara
Radio 021 pre 1 satjoš 30 povezanih