Povezane vesti
Sakari nije dala nikakvu šansu Tunišanki, 3-0
Sport klub 05.11.2022
Marija Sakari završila je grupnu fazu završnog WTA turnira sa sve tri pobede. Ona je dobila Tunišanku Ons Žaber 2:0, po setovima 6:2 i 6:3. Meč je trajao nešto više od jednog sata, a Grkinja je igrala fenomenalno čime je potvrdila svoju odličnu… »
Novak Đoković u polufinalu Mastersa u Parizu
Danas 05.11.2022
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Parizu nakon pobede u četvrtfinalu nad Lorencom Musetijem od 2:0 u setovima (6:0, 6:3) za svega 75 minuta igre. Đoković će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Stefanos Cicipas… »
Nole nakon pobede: Ovo je bila moja najbolja predstava ove nedelje! (foto)
Hot sport 05.11.2022
Novak Đoković je bio i više nego ubedljiv protiv Musetija, slavio je sa 2:0 i istakao da mu je ovo jedan od najboljih mečeva u godini. „Ovo je bila moja najbolja predstava ove nedelje i jedan od najboljih mečeva u godini, znao sam od samog početka… »
Novak Đoković dobio rivala u polufinalu: Poznata i satnica
Večernje novosti 04.11.2022
NOVAK Đoković igraće u polufinalu mastersa u Parizu, a sada je dobio i rivala. FOTO: Tanjug/AP Stefanos Cicipas biće protivnik Novaku Đokoviću u polufinalu mastersa u Parizu. U četvrtfinalu je nadigrao američkog tenisera Tomija Pola 2:0 u setovima… »
Ne znam da li sam nepobediv, ali... Đoković savladao Italijana pa imao moćnu poruku
Večernje novosti 04.11.2022
NOVAK Đoković je obezbedio plasman u polufinale pariskog mastersa, u četvrtfinalu je savladao Lorenca Musetija 2:0 u setovima (6:0, 6:3). FOTO: EPA - Odličan meč, jedan od najboljih mojih ove nedelje. Zadovoljan sam kako sam igrao. Bilo je bitno zbog… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 6 satijoš 8 povezanih
Ceca u ponoć stigla u Hram: Na božićnu liturgiju došla skroz kamuflirana sa osobom koja joj je jako važna
Telegraf pre 5 satijoš 9 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 10 satijoš 2 povezane
Zemljotres jačine 7 stepeni pogodio Tibet, poginule najmanje 53 osobe
RTV pre 31 minutajoš 1 povezana