Povezane vesti
Sakari nije dala nikakvu šansu Tunišanki, 3-0
Sport klub 05.11.2022
Marija Sakari završila je grupnu fazu završnog WTA turnira sa sve tri pobede. Ona je dobila Tunišanku Ons Žaber 2:0, po setovima 6:2 i 6:3. Meč je trajao nešto više od jednog sata, a Grkinja je igrala fenomenalno čime je potvrdila svoju odličnu formu u… »
Nole nakon pobede: Ovo je bila moja najbolja predstava ove nedelje! (foto)
Hot sport 05.11.2022
Novak Đoković je bio i više nego ubedljiv protiv Musetija, slavio je sa 2:0 i istakao da mu je ovo jedan od najboljih mečeva u godini. „Ovo je bila moja najbolja predstava ove nedelje i jedan od najboljih mečeva u godini, znao sam od samog početka kakva… »
Novak Đoković u polufinalu Mastersa u Parizu
Danas 05.11.2022
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Parizu nakon pobede u četvrtfinalu nad Lorencom Musetijem od 2:0 u setovima (6:0, 6:3) za svega 75 minuta igre. Đoković će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Stefanos Cicipas – Tomi… »
Novak Đoković dobio rivala u polufinalu: Poznata i satnica
Večernje novosti 04.11.2022
NOVAK Đoković igraće u polufinalu mastersa u Parizu, a sada je dobio i rivala. FOTO: Tanjug/AP Stefanos Cicipas biće protivnik Novaku Đokoviću u polufinalu mastersa u Parizu. U četvrtfinalu je nadigrao američkog tenisera Tomija Pola 2:0 u setovima 6:2… »
Ne znam da li sam nepobediv, ali... Đoković savladao Italijana pa imao moćnu poruku
Večernje novosti 04.11.2022
NOVAK Đoković je obezbedio plasman u polufinale pariskog mastersa, u četvrtfinalu je savladao Lorenca Musetija 2:0 u setovima (6:0, 6:3). FOTO: EPA - Odličan meč, jedan od najboljih mojih ove nedelje. Zadovoljan sam kako sam igrao. Bilo je bitno zbog… »
Vesti dana »
Više hiljada studenata 30. oktobra iz Beograda peške kreće za Novi Sad
Vesti online pre 29 minutajoš 23 povezane
Prelazak Srbije na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025. godine
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 36 povezanih
Vremenska prognoza Srbije 25. i 26. oktobar 2025: sunčano danas, narandžasti meteo-alarm za obilne padavine na jugu sutra
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 27 povezanih
Amerika uvela sankcije predsedniku Kolumbije i njegovoj ženi i sinu
BBC News pre 59 minutajoš 18 povezanih