Povezane vesti

Sakari nije dala nikakvu šansu Tunišanki, 3-0

Sakari nije dala nikakvu šansu Tunišanki, 3-0

Sport klub 05.11.2022
Marija Sakari završila je grupnu fazu završnog WTA turnira sa sve tri pobede. Ona je dobila Tunišanku Ons Žaber 2:0, po setovima 6:2 i 6:3. Meč je trajao nešto više od jednog sata, a Grkinja je igrala fenomenalno čime je potvrdila svoju odličnu… »
Novak Đoković u polufinalu Mastersa u Parizu

Novak Đoković u polufinalu Mastersa u Parizu

Danas 05.11.2022
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Parizu nakon pobede u četvrtfinalu nad Lorencom Musetijem od 2:0 u setovima (6:0, 6:3) za svega 75 minuta igre. Đoković će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Stefanos Cicipas… »
Nole nakon pobede: Ovo je bila moja najbolja predstava ove nedelje! (foto)

Nole nakon pobede: Ovo je bila moja najbolja predstava ove nedelje! (foto)

Hot sport 05.11.2022
Novak Đoković je bio i više nego ubedljiv protiv Musetija, slavio je sa 2:0 i istakao da mu je ovo jedan od najboljih mečeva u godini. „Ovo je bila moja najbolja predstava ove nedelje i jedan od najboljih mečeva u godini, znao sam od samog početka… »
Novak Đoković dobio rivala u polufinalu: Poznata i satnica

Novak Đoković dobio rivala u polufinalu: Poznata i satnica

Večernje novosti 04.11.2022
NOVAK Đoković igraće u polufinalu mastersa u Parizu, a sada je dobio i rivala. FOTO: Tanjug/AP Stefanos Cicipas biće protivnik Novaku Đokoviću u polufinalu mastersa u Parizu. U četvrtfinalu je nadigrao američkog tenisera Tomija Pola 2:0 u setovima… »
Ne znam da li sam nepobediv, ali... Đoković savladao Italijana pa imao moćnu poruku

Ne znam da li sam nepobediv, ali... Đoković savladao Italijana pa imao moćnu poruku

Večernje novosti 04.11.2022
NOVAK Đoković je obezbedio plasman u polufinale pariskog mastersa, u četvrtfinalu je savladao Lorenca Musetija 2:0 u setovima (6:0, 6:3). FOTO: EPA - Odličan meč, jedan od najboljih mojih ove nedelje. Zadovoljan sam kako sam igrao. Bilo je bitno zbog… »

Vesti dana »