Повезане вести

Сакари није дала никакву шансу Тунишанки, 3-0

Сакари није дала никакву шансу Тунишанки, 3-0

Спорт клуб 05.11.2022
Марија Сакари завршила је групну фазу завршног ВТА турнира са све три победе. Она је добила Тунишанку Онс Жабер 2:0, по сетовима 6:2 и 6:3. Меч је трајао нешто више од једног сата, а Гркиња је играла феноменално чиме је… »
Ноле након победе: Ово је била моја најбоља представа ове недеље! (фото)

Ноле након победе: Ово је била моја најбоља представа ове недеље! (фото)

Хот спорт 05.11.2022
Новак Ђоковић је био и више него убедљив против Мусетија, славио је са 2:0 и истакао да му је ово један од најбољих мечева у години. „Ово је била моја најбоља представа ове недеље и један од најбољих мечева у години, знао… »
Новак Ђоковић у полуфиналу Мастерса у Паризу

Новак Ђоковић у полуфиналу Мастерса у Паризу

Данас 05.11.2022
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Мастерса у Паризу након победе у четвртфиналу над Лоренцом Мусетијем од 2:0 у сетовима (6:0, 6:3) за свега 75 минута игре. Ђоковић ће у полуфиналу играти против бољег из меча… »
Новак Ђоковић добио ривала у полуфиналу: Позната и сатница

Новак Ђоковић добио ривала у полуфиналу: Позната и сатница

Вечерње новости 04.11.2022
НОВАК Ђоковић играће у полуфиналу мастерса у Паризу, а сада је добио и ривала. ФОТО: Тањуг/АП Стефанос Циципас биће противник Новаку Ђоковићу у полуфиналу мастерса у Паризу. У четвртфиналу је надиграо америчког тенисера Томија… »
Не знам да ли сам непобедив, али... Ђоковић савладао Италијана па имао моћну поруку

Не знам да ли сам непобедив, али... Ђоковић савладао Италијана па имао моћну поруку

Вечерње новости 04.11.2022
НОВАК Ђоковић је обезбедио пласман у полуфинале париског мастерса, у четвртфиналу је савладао Лоренца Мусетија 2:0 у сетовима (6:0, 6:3). ФОТО: ЕПА - Одличан меч, један од најбољих мојих ове недеље. Задовољан сам како сам… »

Вести дана »