Повезане вести
Сакари није дала никакву шансу Тунишанки, 3-0
Спорт клуб 05.11.2022
Марија Сакари завршила је групну фазу завршног ВТА турнира са све три победе. Она је добила Тунишанку Онс Жабер 2:0, по сетовима 6:2 и 6:3. Меч је трајао нешто више од једног сата, а Гркиња је играла феноменално чиме је… »
Ноле након победе: Ово је била моја најбоља представа ове недеље! (фото)
Хот спорт 05.11.2022
Новак Ђоковић је био и више него убедљив против Мусетија, славио је са 2:0 и истакао да му је ово један од најбољих мечева у години. „Ово је била моја најбоља представа ове недеље и један од најбољих мечева у години, знао… »
Новак Ђоковић у полуфиналу Мастерса у Паризу
Данас 05.11.2022
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Мастерса у Паризу након победе у четвртфиналу над Лоренцом Мусетијем од 2:0 у сетовима (6:0, 6:3) за свега 75 минута игре. Ђоковић ће у полуфиналу играти против бољег из меча… »
Новак Ђоковић добио ривала у полуфиналу: Позната и сатница
Вечерње новости 04.11.2022
НОВАК Ђоковић играће у полуфиналу мастерса у Паризу, а сада је добио и ривала. ФОТО: Тањуг/АП Стефанос Циципас биће противник Новаку Ђоковићу у полуфиналу мастерса у Паризу. У четвртфиналу је надиграо америчког тенисера Томија… »
Не знам да ли сам непобедив, али... Ђоковић савладао Италијана па имао моћну поруку
Вечерње новости 04.11.2022
НОВАК Ђоковић је обезбедио пласман у полуфинале париског мастерса, у четвртфиналу је савладао Лоренца Мусетија 2:0 у сетовима (6:0, 6:3). ФОТО: ЕПА - Одличан меч, један од најбољих мојих ове недеље. Задовољан сам како сам… »
Вести дана »
Милатовић доделио постхумно Орден Црногорске велике звезде, митрополиту Амфилохију: Оставио је неизбрисив траг
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Тешка несрећа на мосту на ади: Сударило се више аутомобила, једно возило потпуно уништено: Полиција на терену, саобраћај обустављен (видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана