Povezane vesti
Mijatović se priseća: "Kako su me nazvali izdajnikom u Srbiji i Crnoj Gori"
Sportske.net 05.11.2022
Predrag Mijatović je u intervjuu za "Indeks" govorio o mnogim stvarima, između ostalog, i o tome kako je osvojio "Srebrnu loptu" 1997. godine. "Svima nama koji volimo fudbal, Ronaldo Nazario je priuštio nezaboravne trenutke i za brojne prave ljubitelje… »
Predrag Mijatović: Ja sam Crnogorac, u redu, ali šta s tim? Nacionalizmima se opterećuju ljudi koji nisu videli sveta
Danas 04.11.2022
Svi mi koji smo odrasli u finoj zemlji koja se zvala Jugoslavija, imali smo sreću da smo detinjstvo i mladost proveli u jednoj zdravoj i mirnoj atmosferi, bez puno trzavica i problema, rekao je u intervju za Index.hr slavni fudbaler Predrag Mijatović… »
Vesti dana »

Ukinut pritvor optuženima za napad na studente u blokadi u Novom Sadu
RTS pre 2 satajoš 26 povezanih

Večeras protest zbog puštanja iz pritvora okrivljenih za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 46 minutajoš 25 povezanih

Policajac koji je uhapsio napadača na Beogradski sindikat suspendovan na inicijativu novog načelnika novosadske policije
Nedeljnik pre 2 satajoš 14 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih

Incident na Pravnom fakultetu: Student pretukao profesorku i radnika obezbeđenja, određeno mu zadržavanje
NIN pre 2 satajoš 59 povezanih