Повезане вести

Ћорац: Нисам прихватио место директора полиције Север

Инсајдер 05.11.2022
Милорад Ћорац, који се помињао у медијима као нови командир Регионалног полицијског директората Север, потврдио је да му је понуђено то место, али да га је он одбио. "Тачно је, понуђено ми је то место, али ја се са тим нисам… »

Политика 05.11.2022
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Милорад Ћорац, који се помињао у медијима као нови командир Регионалног полицијског директората Север, потврдио је да му је понуђено то место, али да га је он одбио. „Тачно је, понуђено ми је то место, али… »
Блиц сазнаје! Косовско усијање: Ево о чему су Срби с Косова целе ноћи причали с Вучићем и од чега овог викенда страхују на…

Блиц сазнаје! Косовско усијање: Ево о чему су Срби с Косова целе ноћи причали с Вучићем и од чега овог викенда страхују на…

Блиц 05.11.2022
У следећих седам дана драстично је повећан ризик од избијања насиља према Србима на Косову и Метохији после прећутног одобравања ЕУ на најновије изјаве и потезе приштинског премијера Аљбина Куртија, каже за "Блиц"… »
Милорад Ћорац одбио место директора полиције Север: "Тачно је, понуђено ми је"

Милорад Ћорац одбио место директора полиције Север: "Тачно је, понуђено ми је"

Телеграф 05.11.2022
Ћорац истакао да је о одлуци обавестио надлежне у Приштини. Милорад Ћорац, који се помињао у медијима као нови командир Регионалног полицијског директората Север, потврдио је да му је понуђено то место, али да га је он одбио. -… »

Вести дана »