Povezane vesti
"Imam 16 šrafova, operacija je trajala 11 sati": Zadrugarka progovorila o nesreći u kojoj je izgubila oca: "vikala sam tata…
Blic 05.11.2022
Zadrugarka Kristina Ina Rajzinger otvorila je dušu i progovorila o traumama i detinjstva najbolnijim trenucina u svom životu. Neca Lazić započeo je temu o nesreći koja se dogodila Ini i njenom ocu. - Kada je ušla, pričala mi je svoju priču, koja nije ni… »
Vikala sam tata, a on je bio sav u modricama! Sebe krivi za očevu smrt - Učesnica Zadruge otkrila jezive detalje nesreće
Mondo 05.11.2022
Zadrugarka Kristina Ina Rajzinger otvorila je dušu i progovorila o traumama iz detinjstva i najbolnijim trenucina u svom životu. Zadrugarka Kristina Ina Rajzinger otvorila je dušu i progovorila o traumama iz detinjstva i najbolnijim trenucina u svom… »
Vesti dana »
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, pakistanski premijer: Sporazum Irana i SAD biće finalizovan u naredna 24 sata
Euronews pre 28 minutajoš 32 povezane
Hapšenje na Hvaru: Grupa od 14 planirala napad na sezonske radnike iz Srbije
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i najavljuje promene u timu
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 30 povezanih
Da li ste znali za ovaj podatak na Mundijalu? Mnoge je iznenadio, ovo nikada dosad nije viđeno
Nova pre 28 minutajoš 42 povezane
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih