Povezane vesti
"Imam 16 šrafova, operacija je trajala 11 sati": Zadrugarka progovorila o nesreći u kojoj je izgubila oca: "vikala sam tata…
Blic 05.11.2022
Zadrugarka Kristina Ina Rajzinger otvorila je dušu i progovorila o traumama i detinjstva najbolnijim trenucina u svom životu. Neca Lazić započeo je temu o nesreći koja se dogodila Ini i njenom ocu. - Kada je ušla, pričala mi je svoju priču, koja… »
Vikala sam tata, a on je bio sav u modricama! Sebe krivi za očevu smrt - Učesnica Zadruge otkrila jezive detalje nesreće
Mondo 05.11.2022
Zadrugarka Kristina Ina Rajzinger otvorila je dušu i progovorila o traumama iz detinjstva i najbolnijim trenucina u svom životu. Zadrugarka Kristina Ina Rajzinger otvorila je dušu i progovorila o traumama iz detinjstva i najbolnijim trenucina u svom… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Radio sto plus pre 7 satijoš 8 povezanih
BLOG Škole i fakulteti nastavili blokade: Incident kod Ustaničke u Beogradu, napadnuta i ekipa N1
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih
Partizan prvi put pobedio u Turskoj: Pogodio biser, a Blagojević video sve klince
Mondo pre 2 satajoš 24 povezane
Vlada usvojila Uredbu o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju u 2025.
Biznis.rs pre 40 minutajoš 18 povezanih