Повезане вести
"Имам 16 шрафова, операција је трајала 11 сати": Задругарка проговорила о несрећи у којој је изгубила оца: "викала сам тата…
Блиц 05.11.2022
Задругарка Кристина Ина Рајзингер отворила је душу и проговорила о траумама и детињства најболнијим тренуцина у свом животу. Неца Лазић започео је тему о несрећи која се догодила Ини и њеном оцу. - Када је ушла, причала ми је… »
Викала сам тата, а он је био сав у модрицама! Себе криви за очеву смрт - Учесница Задруге открила језиве детаље несреће
Мондо 05.11.2022
Задругарка Кристина Ина Рајзингер отворила је душу и проговорила о траумама из детињства и најболнијим тренуцина у свом животу. Задругарка Кристина Ина Рајзингер отворила је душу и проговорила о траумама из детињства и… »
Вести дана »

"Два највећа фолиранта победила у Елити 8" Овако је Анђела реаговала када је Гастоз однео 100.000
Ало пре 37 минутајош 36 повезаних

"Он ју је упутио да гази све, претворила се у ђавола" Осман Карић жестоко о Анђели Ђуричић
Ало пре 1 сатјош 13 повезаних

Одлучен победнике Елите 8: Напето пред сам крај за награду од 100.000 евра, ево ко је издоминирао
Мондо пре 3 минутајош 8 повезаних

Временска прогноза за 20 јул: Сунчано, са температуром до 36 степени, поподне могући пљускови
Мондо пре 2 сатајош 6 повезаних