Povezane vesti
"Imam 16 šrafova, operacija je trajala 11 sati": Zadrugarka progovorila o nesreći u kojoj je izgubila oca: "vikala sam tata…
Blic 05.11.2022
Zadrugarka Kristina Ina Rajzinger otvorila je dušu i progovorila o traumama i detinjstva najbolnijim trenucina u svom životu. Neca Lazić započeo je temu o nesreći koja se dogodila Ini i njenom ocu. - Kada je ušla, pričala mi je svoju priču, koja nije ni… »
Vikala sam tata, a on je bio sav u modricama! Sebe krivi za očevu smrt - Učesnica Zadruge otkrila jezive detalje nesreće
Mondo 05.11.2022
Zadrugarka Kristina Ina Rajzinger otvorila je dušu i progovorila o traumama iz detinjstva i najbolnijim trenucina u svom životu. Zadrugarka Kristina Ina Rajzinger otvorila je dušu i progovorila o traumama iz detinjstva i najbolnijim trenucina u svom… »
Vesti dana »
Le Pen može u trku za predsednicu Francuske, ali iz kućnog pritvora
Bloomberg Adria pre 11 minutajoš 38 povezanih
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Doneta odluka o predmetu protiv Milića? Postupak će navodno biti razdvojen od procesa za ubistvo Nešovića
Mondo pre 3 satajoš 27 povezanih
Preokret stiže preko Panonske nizije! Vojvodina prva na udaru hladnog fronta Evo kada kreću pljuskovis grmljavinom
Dnevnik pre 26 minutajoš 50 povezanih
Predsednik opštine Arilje obećao malinarima razgovor sa Ministarstvom i otkupljivačima
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih