Повезане вести
Прво појављивање Ненси Пелоси након напада на њеног супруга: "Избори за Конгрес су борба за демократију"
Блиц 05.11.2022
Председавајућа Представничког дома америчког Конгреса Ненси Пелоси изјавила је, у првом јавном појављивању од како је извршен напад на њеног супруга, да су предстојећи избори за Конгрес борба за демократију и да ће она… »
Пелоси након напада на њеног супруга: "Избори за Конгрес су борба за демократију и ја ћу победити"
Телеграф 05.11.2022
Пелоси је рекла да се Демократска странка не бори само за то да победи на овим изборима, већ да ојача демократију. Председавајућа Представничког дома америчког Конгреса Ненси Пелоси изјавила је, у првом јавном појављивању од… »
Ненси Пелоси први пут пред камерама после напада на њеног мужа: "Биц́е то дуг пут, али ц́е Пол бити добро"
Телеграф 05.11.2022
Пол је јуче дошао куц́и. Хвала, хвала, хвала вам на лепим речима, поручила је председница Представничког дома Конгреса. Председница Представничког дома Конгреса Ненси Пелоси у петак је први пут јавно проговорила пред камером о… »
Вести дана »

Годину дана након трагедије у Новом Саду: Европски парламент захтева правду и демократске реформе у Србији Ново
РЕУЦ пре 35 минутајош 29 повезаних

Нервирао ме је Ћациленд, хтео сам да га запалим: Током обраћања Вучића приказан видео снимак нападача из Пионирског парка (ВИДЕО)
РИНА пре 25 минутајош 23 повезане

Усвојен Закон "коначно свој на своме" Грађани ће напокон моћи по најповољнијим условима да легализују непокретности
Курир пре 35 минутајош 46 повезаних

„Не могу више да нас деле“: Бубњеви, бакље ватромет и сузе на дочеку новопазарских студената у Чачку
Машина пре 3 сатајош 27 повезаних

"Има много трачева и спекулација": Песков се огласио о састанку Путина и Трампа: Председници воле да раде ефикасно!
Блиц пре 2 сатајош 83 повезане