Povezane vesti
Marija Kulić postrojila Miljanu, Zolu i Bebicu: Nišlijka otkrila kog momka voli, evo kako je njena majka reagovala
Blic 05.11.2022
Marija Kulić postrojila je ćerku Miljanu i njene momke Nenada Macanovića Bebicu i Lazara Čolića Zolu i tom prilikom upitala ćerku koji momak joj se zaista dopada. - Njoj je najteže, ona je meni plakala da voli i njega sinoć. Ima emocije i prema meni i… »
Marija Kulić ušla u Zadrugu i očitala bukvicu miljani, zoli i bebici! Postrojila ih, pa zapenila - To je završena priča!
Mondo 05.11.2022
Marija Kulić je sinoć postala deo Zadruge, a odmah na početku je rekla šta ima o ljubavnom trouglu i tome što Miljana ne može da se odluči s kim će biti. Marija Kulić je sinoć postala deo Zadruge, a odmah na početku je rekla šta ima o ljubavnom trouglu i… »
Miljana priznala da voli zolu, Marija podržala! Bebici pune oči suza, Kulićka oplela: Bila sam sa njim da majka i otac budi…
Kurir 05.11.2022
Miljana Kulić priznala je da i dalje gaji emocije prema Lazaru Čoliću Zoli, kao i da je sa Nenadom Macanovićem Bebicom iz straha. Kulićeva je tada otkrila da joj se Bebica zapravo nikad nije sviđao, a onda se umešala njena majka Marija koja je tek došla… »
Vesti dana »

Lokalizovan požar na industrijskom objektu kod Kaća, nema povređenih
N1 Info pre 25 minutajoš 32 povezane

Studenti i dalje ispred Filozofskog, došli i poljoprivrednici, situacija mirna
Novi magazin pre 1 satjoš 47 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih

Oglasio se RHMZ, spremite se! U četvrtak i petak temperatura i do 39 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih