Повезане вести

Марија Кулић постројила Миљану, Золу и Бебицу: Нишлијка открила ког момка воли, ево како је њена мајка реаговала

Марија Кулић постројила Миљану, Золу и Бебицу: Нишлијка открила ког момка воли, ево како је њена мајка реаговала

Блиц 05.11.2022
Марија Кулић постројила је ћерку Миљану и њене момке Ненада Мацановића Бебицу и Лазара Чолића Золу и том приликом упитала ћерку који момак јој се заиста допада. - Њој је најтеже, она је мени плакала да воли и њега синоћ. Има… »
Марија Кулић ушла у Задругу и очитала буквицу миљани, золи и бебици! Постројила их, па запенила - То је завршена прича!

Марија Кулић ушла у Задругу и очитала буквицу миљани, золи и бебици! Постројила их, па запенила - То је завршена прича!

Мондо 05.11.2022
Марија Кулић је синоћ постала део Задруге, а одмах на почетку је рекла шта има о љубавном троуглу и томе што Миљана не може да се одлучи с ким ће бити. Марија Кулић је синоћ постала део Задруге, а одмах на почетку је рекла шта… »
Миљана признала да воли золу, Марија подржала! Бебици пуне очи суза, Кулићка оплела: Била сам са њим да мајка и отац буди…

Миљана признала да воли золу, Марија подржала! Бебици пуне очи суза, Кулићка оплела: Била сам са њим да мајка и отац буди…

Курир 05.11.2022
Миљана Кулић признала је да и даље гаји емоције према Лазару Чолићу Золи, као и да је са Ненадом Мацановићем Бебицом из страха. Кулићева је тада открила да јој се Бебица заправо никад није свиђао, а онда се умешала њена мајка… »

Вести дана »