Повезане вести
Имали само један циљ, а сада могу и да га остваре: Ово су овонедељни победници Мајки и снајки којима је припало раскошна…
Курир 05.11.2022
Ове недеље угостили смо пет нових породица. Имали смо прилику да чујемо необичне породичне приче, упознамо мајке и снајке широм Србије, али и да проверимо њихове кулинарске вештине. Током недеље наш водитељски двојац, Сека… »
Данас откривамо недељног победника: Не пропустите "Мајке и снајке" у 17.10 часова на Курир телевизији
Мондо 05.11.2022
Ове недеље у најпознатијој кухињи у Србији своје кулинарске вештине тестирале су породице Јовановић, Стојковић, Дачић, Николов и Поповић. Ове недеље у најпознатијој кухињи у Србији своје кулинарске вештине тестирале су… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 46 минутајош 1 повезана

Министарство одбране: Грађани ће моћи да присуствују паради, почетак у 11.00 сати
Телеграф пре 2 сатајош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана