Povezane vesti
Gledajući "prijatelje" možete da pratite moju putanju zavisnosti! Glumac otkrio kako da prepoznamo kada je na čemu bio!
Mondo 05.11.2022
Posrnuli glumac i zvezda serije "Prijatelji" Metju Peri vodi je tešku borbu sa zavisnošću, a sve detalje je opisao u svojim memoarima. Posrnuli glumac i zvezda serije "Prijatelji" Metju Peri vodi je tešku borbu sa zavisnošću, a sve detalje je opisao… »
Gledajući prijatelje Možete tačno da znate na čemu sam bio: Čuveni Čendler otkrio kako prepoznati šta je konzumirao na…
Kurir 05.11.2022
Posrnuli glumac i zvezda serije "Prijatelji", Metju Peri, iskreno je progovorio o svojoj zavisnosti od droge i alkohola u memoarima koji će uskoro ugledati svetlo dana, u kojima između ostalog otkriva kako gledaoci zapravo mogu da prepoznaju s kojim se… »
Vesti dana »

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 35 minutajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 55 minutajoš 2 povezane

Treba da prihvate! Vitkof: Potpuno neprihvatljiv odgovor Hamasa na predlog o prekidu vatre
Kurir pre 10 minutajoš 2 povezane

Rusija: Mašinovođa poginuo, a beba teže povređena kada se most srušio na putnički voz
Politika pre 45 minutajoš 6 povezanih