Povezane vesti
Tereza Kesovija izašla iz bolnice: "Mišići će mi atrofirati ako ne hodam..." Evo kako se oseća
Kurir 05.11.2022
Tereza Kesovija (84) pre nedavno je završila u bolnici zbog jake upale potkožnog tkiva na desnoj nozim, a sada je napustila bolnicu. - Ja sam jako srećan čovek, obolevala sam više puta te posećivala bolnice. Ipak, zahvaljujući mom optimizmu, svaki… »
"Mišići će mi atrofirati, ako ne hodam": Tereza Kesovija izašla iz bolnice: "Dobro sam zahvaljujući mom optimizmu"
Blic 05.11.2022
"Čovek mora da se pomiri sa tim da sa nekim stvari u životu treba da se bori. Sada se osećam odlično. Jako puno hodam jer bi mi u suprotnom mišići atrofirali. Napravim kilometar u krug", poručila je Tereza Kesovija (84) koja je pre nekoliko dana… »
Vesti dana »

Puštena sva tri studenta privedena u Nišu, Vučić zapretio otkazima u policiji i tužilaštvu (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 55 povezanih

Tramp: Nisam Putinu dao rok za prekid vatre; Ukrajinska obaveštajna služba pronalazi buduće agente među studentima
RTS pre 4 minutajoš 16 povezanih

Pušteni na slobodu studenti niškog Univerziteta uhapšeni sinoć posle protesta
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih

U Novom Sadu u nedelju Dan žalosti zbog smrti mladića, 16. žrtve pada nadstrešnice
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 15 povezanih

U Turskoj na protestima zbog hapšenja gradonačelnika Istanbula privedene 343 osobe
Vreme pre 5 satijoš 15 povezanih