Повезане вести
Курти апелује на Србе да не напуштају приштинске институције, није спорна пререгистрација нешто друго је у питању
Политика 05.11.2022
Премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти позвао је све Србе на Косову и Метохији да задрже мир и безбедност и не напуштају приштинске институције. „Нисам ја премијер против вас, али Београд је против мене”, навео… »
Борељ позвао Србе да се врате у институције, а Приштину да продужи пререгистрацију и успостави ЗСО
Спутник 05.11.2022
Високи представник за спољну политику ЕУ Жозеп Борељ саопштио је да повлачење Срба из косовских институција није решење за актуелне спорове и да има потенцијал да додатно ескалира тензије на терену. Жозеп Борељ је у писаној… »
Борел: Срби да се врате у институције Косова, Приштина да поштује обавезе
Н1 Инфо 05.11.2022
Високи представник ЕУ за спољне послове и безбедносну политику Жозеп Борел позвао је Србију и представнике косовских Срба да поштују своје обавезе из дијалога и врате се у косовске институције, а косовске власти да одмах продуже… »
Дрецун: Срби на КиМ желе да спрече етничко чишћење
Вести онлине 05.11.2022
Председник скупштинског Одбора за КиМ Милован Дрецун оценио је да је одлука Срба да напусте привремене приштинске институције мирољубиво политичко средство чији је циљ да се натера Приштина да поштује Бриселски споразум и… »
Курти позвао косовске Србе на смиреност
Ал Јазеера 05.11.2022
‘Немојте бојкотирати или напустити институције Косова. Оне служе свима нама. Немојте бити жртва политичких манипулација и геополитичких игара’, поручио је косовски премијер. Након што су се Српска листа и остали представници Срба… »
Курти позива Србе да се врате у институције, а Београд оптужује за дестабилизацију
СЕЕбиз 05.11.2022
ПРИШТИНА - Премијер Косова оптужио је у суботу Београд да дестабилизира ситуацију, а Србе позвао да не напуштају косовске институције, неколико сати након што су они приопћили да излазе из владе и косовских тијела, правосуђа и… »
Курти: Одлука Срба није у вези са регистарским таблицама
Телеграф 05.11.2022
Он је позвао све Србе на Косову и Метохији да задрже мир и безбедност и не напуштају приштинске институције. Поводом одлуке Срба на КиМ да напусте приштинске институције, премијер Аљбин Курти оценио је да тај потез нема везе са… »
Курти: Нисам против Срба, Београд је против мене
РТВ 05.11.2022
ПРИШТИНА - Поводом одлуке Срба на КиМ да напусте приштинске институције, премијер Аљбин Курти оценио је да тај потез нема везе са протестом због примене мера о пререгистрацији возила. Он је на Фејсбуку објавио да су од 1… »
Курти позвао Србе да не напуштају институције и да не буду жртве политичких манипулација
Нови магазин 05.11.2022
Премијер Косова Аљбин Курти позвао је данас Србе да не бојкотују и напуштају косовске институције, као и да не буду жртве политичких манипулација и геополитичких игара. "Позивам све грађане српске националности на Косову да… »
Курти апелује на Србе да не напуштају приштинске институције
Инсајдер 05.11.2022
Премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти позвао је данас све Србе на Косову и Метохији да задрже мир и безбедност и не напуштају приштинске институције. "Нисам ја премијер против вас, али Београд је против мене"… »
Курти: "Срби, задржите мир и безбедност и не напуштајте приштинске институције"
Телеграф 05.11.2022
"Нисам ја премијер против вас, али Београд је против мене" Премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти позвао је данас све Србе на Косову и Метохији да задрже мир и безбедност и не напуштају приштинске институције… »
Вести дана »

Стање повређених у несрећи код Сремске Митровице непромењено, седморо на интензивној нези
РТС пре 1 сатјош 118 повезаних

Крагујевчани против луна парка у близини Шумарица, након бурне реакције грађана постављање обустављено
Нова пре 33 минутајош 28 повезаних

Бајерн је главни у Немачкој: "Дер Класикер" припао Баварцима, великан из Минхена наставио доминацију
Вечерње новости пре 28 минутајош 26 повезаних

Српски тенисер на корак од главног турнира: Међедовић у финалу квалификација за турнир у Бечу
Курир пре 23 минутајош 22 повезане