Повезане вести

Сви проблеми Звезде који боду очи – промене су под морањем

Сви проблеми Звезде који боду очи – промене су под морањем

Нова 05.11.2022
Могло се наслутити да црвено-бела кола нису кренула у добром правцу, али није све тако трагично Црвена звезда је након две сезоне играња у нокаут фази Лиге Европе, овога пута раније испала, пошто је групну фазу завршила као… »
Милојевић оптимиста пред Младост: Ужелели смо се Маракане, Монако је био психолошки пад!

Милојевић оптимиста пред Младост: Ужелели смо се Маракане, Монако је био психолошки пад!

Хот спорт 05.11.2022
Фудбалери Црвене звезде ће сутра од 15 часова и 30 минута дочекати Младост из Лучана у оквиру 18. кола националног шампионата, а очекивања пред меч изнео је стратег Црвене звезде – Милош Милојевић. -Мислим да су играчи спремни… »
Звезда чека Младост - Милојевић: Ужелели смо се домаћег терена

Звезда чека Младост - Милојевић: Ужелели смо се домаћег терена

Спортски журнал 05.11.2022
Фудбалери Црвене звезде, после елиминације из Лиге Европе, сутра настављају такмичење у Супер лиги Србије када ће на стадиону „Рајко Митић” гостовати Младост из Лучана. Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић рекао је да… »
Знам и сам кад сам крив, а и кад нисам! Милојевић причао са Управом после пораза Звезде: Ево шта су му рекли!

Знам и сам кад сам крив, а и кад нисам! Милојевић причао са Управом после пораза Звезде: Ево шта су му рекли!

Мондо 05.11.2022
Милош Милојевић је разговарао са руководством Црвене звезде након пораза од Монака и елиминације из европских такмичења. Милош Милојевић је разговарао са руководством Црвене звезде након пораза од Монака и елиминације из… »
"Монако је био психолошки пад, ужелели смо се домаћег терена": Милош Милојевић уверен да уз хук "делија" враћа Звезду на…

"Монако је био психолошки пад, ужелели смо се домаћег терена": Милош Милојевић уверен да уз хук "делија" враћа Звезду на…

Вечерње новости 05.11.2022
ТРЕНЕР фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић изјавио је да су играчи након испадања из Европе апсолутно спремни за утакмицу са екипом Младости, која се игра сутра оквиру 18. кола Суперлиге Србије. ФОТО: ФК Црвена звезда Тим уз… »
Поруке менаџера: ''Звезди треба Лука Миливојевић!'' И зашто су Шпанци ''једва чекали да Катаију виде леђа''?

Поруке менаџера: ''Звезди треба Лука Миливојевић!'' И зашто су Шпанци ''једва чекали да Катаију виде леђа''?

Спортске.нет 05.11.2022
Не само да није успела да се избори за европско пролеће у Лиги Европе, Црвена звезда није успела да се домогне ни нокаут фазе Лиге конференција. Пораз у Монаку од 4:1 запечатио је Звездину судбину ове сезоне на европској сцени… »
Делије зову навијаче на "Маракану": Покажимо да нисмо незахвални, нисмо навијачи успеха већ Црвене звезде

Делије зову навијаче на "Маракану": Покажимо да нисмо незахвални, нисмо навијачи успеха већ Црвене звезде

Мондо 05.11.2022
Најватреније присталице Црвене звезде зову Делије на стадион против Младости. Најватреније присталице Црвене звезде зову Делије на стадион против Младости. Црвена звезда се након пораза у Монаку и елиминације из Европе окреће… »
Где су и шта раде? Ова екипа Црвене звезде је започела владавину српским фудбалом!

Где су и шта раде? Ова екипа Црвене звезде је започела владавину српским фудбалом!

Спортске.нет 05.11.2022
Да ли би данас навијачи Звезде били незадовољни самим учешћем у Лиги Европе где су забележене две победе и где је неуспех не бити у Лиги шампиона да се пре шест година Владан Милојевић са екипом од које се није превише очекивало… »

Вести дана »