Povezane vesti
Dojče vele: Sve više Nemaca veruje Putinu
Novi magazin 05.11.2022
Prema studiji Centra za posmatranje, analizu i strategije, sve više Nemaca veruje tvrdnjama ruskog predsednika Vladimira Putina, pri čemu je na istoku zemlje broj onih koji veruju Moskvi mnogo veći nego na zapadu, prenosi Dojče vele. „Napad Rusije na… »
Dojče vele: Sve više Nemaca veruje Putinu
N1 Info 05.11.2022
Prema studiji Centra za posmatranje, analizu i strategije, sve više Nemaca veruje tvrdnjama ruskog predsednika Vladimira Putina, pri čemu je na istoku zemlje broj onih koji veruju Moskvi mnogo veći nego na zapadu, prenosi Dojče vele. „Napad Rusije na… »
Sve više Nemaca veruje Putinovoj propagandi
Danas 05.11.2022
Prema jednoj studiji, sve više Nemaca veruje u tvrdnje Putinove propagandne mašine. Na istoku zemlje mnogo je veći broj onih koji veruju Moskvi nego na zapadu. „Napad Rusije na Ukrajinu je reakcija na NATO provokacije koje Moskva nije mogla da… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

"Ceo svet podržava plan za mir u Gazi": Donald Tramp o pregovorima Izraela i Hamasa
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 47 minutajoš 53 povezane

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih