Повезане вести

Ниш: Пуштен из притвора и други син првоокривљеног за брутално убиство породице Ђокић из Алексинца

Ниш: Пуштен из притвора и други син првоокривљеног за брутално убиство породице Ђокић из Алексинца

Данас 06.11.2022
Стефан Џонић, другоокривљени за учешће у бруталном убиству трочлане породице Ђокић из Алексинца у ноћи између 26. и 27. септембра прошле године, пуштен је из притвора у којем се налазио дуже од годину дана, потврдио је за Данас… »
Стефан Џонић пуштен из притвора: И други син убице породице Ђокић на слободи

Стефан Џонић пуштен из притвора: И други син убице породице Ђокић на слободи

Нова 06.11.2022
Стефан Џонић, други син Горана Џонића, главноосумњиченог за троструко убиство породице Ђокић у Моравцу, пуштен је из притвора, потврђено је за Нова.рс. Он је у притвору био од 23. октобра прошле године, када је приведен под… »
И други син Горана Џонића пуштен из притвора

И други син Горана Џонића пуштен из притвора

Еуроневс 06.11.2022
И други син Горана Џонића, главноосумњиченог за троструко убиство у Моравцу, у петак је пуштен из притвора, потврдио је за Еуроневс Србија адвокат и бранилац Џонићевих синова. “Апелациони суд је коначно усвојио жалбу на… »
Сузана Џонић потврдила да јој је и други син на слободи: Веровала сам у његову невиност

Сузана Џонић потврдила да јој је и други син на слободи: Веровала сам у његову невиност

Нова 06.11.2022
Стефан Џонић, кога је Више јавно тужилаштво у Нишу оптужило за помагање у тешком убиство трочлане породице Ђокић, пуштен је из притвора у петак. Ову информацију потврдила је његова мајка Сузана Џонић. „Тачно је, Стефан је код… »
Јесте, истина је! Сузана Џонић потврдила за Курир: Срећна сам, оба сина су ми код куће, а онда открила зашто је Стефан љут!…

Јесте, истина је! Сузана Џонић потврдила за Курир: Срећна сам, оба сина су ми код куће, а онда открила зашто је Стефан љут!…

Курир 06.11.2022
АЛЕКСИНАЦ - Јесте, истина је, он је од петка код куће. Ја сам сам срећна, оба сина су ми код куће. Стефан је мало љут и на правду и на све јер је више од осам месеци био безразложно у притвору - рекла је Сузана Џонић за Курир… »
"Огорчен је јер је толико дуго био у притвору": Мајка Стефана Џонића након његовог пуштања на слободу

"Огорчен је јер је толико дуго био у притвору": Мајка Стефана Џонића након његовог пуштања на слободу

Телеграф 06.11.2022
"Тачно је, Стефан је код куће, сви смо много срећни због тога. Не постоје речи којим бих описала своје осећаје након свега што смо сви прошли за ових годину дана" Стефан Џонић, кога је Више јавно тужилаштво у Нишу оптужило за… »
И други син Џонића, осумњиченог за убиство троје рођака, пуштен из притвора

И други син Џонића, осумњиченог за убиство троје рођака, пуштен из притвора

Н1 Инфо 06.11.2022
И други син Горана Џонића, главноосумњиченог за троструко убиство у Моравцу, Стефан Џонић пуштен је из притвора у петак, сазнају Новости. Подсетимо, Горан (57), Гордана (56) и њихова ћерка Лидија (25) Ђокић убијени су 26… »
Стефан Џонић пуштен из притвора! На слободи и други син Горана, првооптуженог за троструко убиство својих рођака, породице…

Стефан Џонић пуштен из притвора! На слободи и други син Горана, првооптуженог за троструко убиство својих рођака, породице…

Курир 06.11.2022
АЛЕКСИНАЦ - И други син Горана Џонића, главноосумњиченог за троструко убиство у Моравцу, Стефан Џонић, пуштен је из притвора у петак, сазнају "Новости". Он је у притвору био од 23. октобра прошле године. Његов отац Горан… »

Вести дана »