Повезане вести

Комшија га устрелио луком и стрелом због фудбала, улица била крвава! Човек умирао насред улице и плакао: "Шта си ми урадио..."…

Комшија га устрелио луком и стрелом због фудбала, улица била крвава! Човек умирао насред улице и плакао: "Шта си ми урадио..."…

Курир 06.11.2022
Умирао насред улице и плакао: "Шта си ми урадио?" Четрдесетједногодишњи Хавијер Алфредо Миранда Ромеро, био је са групом пријатеља и ишао је са њима куц́и након што је био у оближњем бару. Али док је стајао и ц́аскао испред… »
"Кучкин сине! Шта си ми то урадио?!" Комшија га гађао луком и стрелом: У једном тренутку је славио рођење детета, у другом…

"Кучкин сине! Шта си ми то урадио?!" Комшија га гађао луком и стрелом: У једном тренутку је славио рођење детета, у другом…

Блиц 06.11.2022
Човека, који је у Италији прослављао рођење сина са пријатељима, убио је један комшија луком и стрелом, узнемирен због буке коју су правили. Крваве последице инцидента у Ђенови снимљене су на видео снимку, на којем се види… »
Отац славио рођење детета - комшија га устрелио луком и стрелом! Умирао насред улице и плакао: "Шта си ми урадио?"

Отац славио рођење детета - комшија га устрелио луком и стрелом! Умирао насред улице и плакао: "Шта си ми урадио?"

Мондо 06.11.2022
Човек је славио рођење детета када га је његов комшија погодио са стрелом. Човек је славио рођење детета када га је његов комшија погодио са стрелом. Појавио се снимак на коме је човека који је славио рођење сина смртно… »

Вести дана »