Povezane vesti
Tviter gori zbog seke Aleksić Pevačica cela u lateksu, pozirala u garaži, a onda usledio komentar na koji ni ona nije ostala…
Kurir 06.11.2022
Pevačica Seka Aleksić izgleda bolje nego ikada, a svaka njena objava izazove lavinu komentara, a jedan je Seka čak podelila na svom Instagramu. - Želim da mi neko sredi život kao što je Stanislav Zekić sredio Seku, hitno je - stoji u objavi jedne… »
"Želim da mi neko sredi život, kao što je on sredio Seku": Tviter gori zbog pevačice - u haljini od lateksa pozirala u garaži…
Blic 06.11.2022
Pevačica Seka Aleksić izgleda bolje nego ikada. Svaka njena objava izazove lavinu pohvalnih komentara, a jedan šaljivi je čak podelila na svom Instagramu. - Želim da mi neko sredi život kao što je Stanislav Zekić sredio Seku, hitno je - stoji u objavi… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Kordon policije razdvajao građane i pristalice SNS u Šapcu: Užičani ispred SPS-a poslali poruku Dačiću, Beograđani u „Omladinskoj blokadi“
Nova pre 13 minutajoš 25 povezanih

Šatori ispred gradske uprave u Novom Pazaru, blokade na Novom Beogradu, protest u Šapcu protiv iskopavanja litijuma
RTS pre 1 satjoš 60 povezanih

Radnički 1923 završio evropsku epizodu, Farani prošli dalje
Ritam grada Kg pre 3 minutajoš 79 povezanih

Skupština Novog Sada usvojila inicijativu za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice
RTS pre 5 satijoš 60 povezanih

Ruske snage tvrde potpunu kontrolu nad Časovim Jarom, otvarajući put ka Slavjansku i Kramatorsku
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 31 povezana