Povezane vesti
Tviter gori zbog seke Aleksić Pevačica cela u lateksu, pozirala u garaži, a onda usledio komentar na koji ni ona nije ostala…
Kurir 06.11.2022
Pevačica Seka Aleksić izgleda bolje nego ikada, a svaka njena objava izazove lavinu komentara, a jedan je Seka čak podelila na svom Instagramu. - Želim da mi neko sredi život kao što je Stanislav Zekić sredio Seku, hitno je - stoji u objavi jedne… »
"Želim da mi neko sredi život, kao što je on sredio Seku": Tviter gori zbog pevačice - u haljini od lateksa pozirala u…
Blic 06.11.2022
Pevačica Seka Aleksić izgleda bolje nego ikada. Svaka njena objava izazove lavinu pohvalnih komentara, a jedan šaljivi je čak podelila na svom Instagramu. - Želim da mi neko sredi život kao što je Stanislav Zekić sredio Seku, hitno je - stoji u… »
Vesti dana »
Zastani Srbijo i danas u 11.52: Na ulice izlaze građani, opozicija, advokati, prosvetari, poljoprivrednici
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Masovni raketni napad na energetski sistem Ukrajine: Veći broj eksplozija prijavljen širom zemlje
Euronews pre 11 minutajoš 12 povezanih
Vrlo bitan dan za orlove: Danas će reprezentacija Srbije saznati kvalifikacionu grupu za naredni Mundijal!
Hot sport pre 22 minutajoš 9 povezanih