Повезане вести

Муж познате певачице мувао старлету! Шок признање уживо: Маја Маринковић обелоданила све, ово нико није очекивао!

Муж познате певачице мувао старлету! Шок признање уживо: Маја Маринковић обелоданила све, ово нико није очекивао!

Мондо 06.11.2022
Маја Маринковић признала да јој се удварао супруг наше певачице. Маја Маринковић признала да јој се удварао супруг наше певачице. Након што се поново обрачунала са својим тренутним изабраником Билалом Брајловићем, Маја Маринковић… »
Муж наше певачице мувао мају Маринковић: Задругарка све испричала, Билал у шоку признао: "Ја сам био са њом"

Муж наше певачице мувао мају Маринковић: Задругарка све испричала, Билал у шоку признао: "Ја сам био са њом"

Блиц 06.11.2022
Маја Маринковић и Билал Брајловић разговарали су о бившим партнерима. Задругарку је занимало да ли је њен дечко икада имао лепшу и бољу девојку од ње. Маринковићева је испитивала Билала да ли је некад имао девојку која изгледа… »
"Успешна певачица, а њен муж је топ фрајер" Маја Маринковић се изланула о познатом мушкарцу са којим је имала причу (видео)…

"Успешна певачица, а њен муж је топ фрајер" Маја Маринковић се изланула о познатом мушкарцу са којим је имала причу (видео)…

Курир 06.11.2022
Маја Маринковић испитивала је Билала Брајловића да ли је некад имао девојку која боље изгледа од ње, а онда му се поверила да ју је "цимао" мушкарац једна успешне певачице. - Је л' си имао неку да је боља риба од мене? -… »
Хтео Је да остави певачицу због мене Маја Маринковић открила непознате детаље љубавног живота: Нико нема енергију као ја

Хтео Је да остави певачицу због мене Маја Маринковић открила непознате детаље љубавног живота: Нико нема енергију као ја

Ало 06.11.2022
Старлета се хвали својим способностима. Маја Маринковић испитивала је Билала Брајловића да ли је некад имао девојку која боље изгледа од ње, а онда му се похвалила и открила да јој се удварао партнер популарне певачице. - Је л'… »

Вести дана »