Povezane vesti
Muž poznate pevačice muvao starletu! Šok priznanje uživo: Maja Marinković obelodanila sve, ovo niko nije očekivao!
Mondo 06.11.2022
Maja Marinković priznala da joj se udvarao suprug naše pevačice. Maja Marinković priznala da joj se udvarao suprug naše pevačice. Nakon što se ponovo obračunala sa svojim trenutnim izabranikom Bilalom Brajlovićem, Maja Marinković je podelila… »
Muž naše pevačice muvao maju Marinković: Zadrugarka sve ispričala, Bilal u šoku priznao: "Ja sam bio sa njom"
Blic 06.11.2022
Maja Marinković i Bilal Brajlović razgovarali su o bivšim partnerima. Zadrugarku je zanimalo da li je njen dečko ikada imao lepšu i bolju devojku od nje. Marinkovićeva je ispitivala Bilala da li je nekad imao devojku koja izgleda bolje od nje, a… »
"Uspešna pevačica, a njen muž je top frajer" Maja Marinković se izlanula o poznatom muškarcu sa kojim je imala priču…
Kurir 06.11.2022
Maja Marinković ispitivala je Bilala Brajlovića da li je nekad imao devojku koja bolje izgleda od nje, a onda mu se poverila da ju je "cimao" muškarac jedna uspešne pevačice. - Je l' si imao neku da je bolja riba od mene? - pitala je Maja. - Pa šta… »
Hteo Je da ostavi pevačicu zbog mene Maja Marinković otkrila nepoznate detalje ljubavnog života: Niko nema energiju kao ja
Alo 06.11.2022
Starleta se hvali svojim sposobnostima. Maja Marinković ispitivala je Bilala Brajlovića da li je nekad imao devojku koja bolje izgleda od nje, a onda mu se pohvalila i otkrila da joj se udvarao partner popularne pevačice. - Je l' si imao neku da je… »
Vesti dana »
KFOR: Priština tražila ovlašćenje za potencijalno slanje KBS na sever, nismo dozvolili
RTS pre 1 satjoš 10 povezanih
Jokića je nemoguće zaustaviti: Hrvat u čudu raširio ruke, ne zna šta više može da uradi VIDEO
Nova pre 40 minutajoš 12 povezanih
SAD, Francuska, Nemačka i Velika Britanija pozvale na smirivanje tenzija u Siriji
Beta pre 39 minutajoš 7 povezanih
Advokatska komora Beograda: Trodnevna obustava rada advokata zbog izmene Krivičnog zakonika
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih