Povezane vesti
Kurti: Pokušaji Srbije da destabilizuje situaciju na Kosovu neće uspeti
N1 Info 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti poručio je iz Prizrena da pokušaji Srbije da destablizuje situaciju na Kosovu neće uspeti. „Znam da će takav pokušaj biti neuspešan, naša zemlja je jaka zato što je demokratska, što je u saglasnosti sa SAD, NATO i… »
Kurti: Pokušaj Srbije da destabilizuje situaciju neće uspeti
Beta 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti poručio je danas iz Prizrena da pokušaji Srbije da destablizuje situaciju na Kosovu neće uspeti. "Znam da će takav pokušaj biti neuspešan, naša zemlja je jaka zato što je demokratska, što je u saglasnosti sa SAD, NATO… »
Kurti: Pokušaj Srbije da destabilizuje situaciju neće uspeti
Insajder 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti poručio je danas iz Prizrena da pokušaji Srbije da destablizuje situaciju na Kosovu neće uspeti. "Znam da će takav pokušaj biti neuspešan, naša zemlja je jaka zato što je demokratska, što je u saglasnosti sa SAD, NATO… »
Kurti: Policija izrekla 843 opomene zbog nedozvoljenih tablica
Danas 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas da je policija izrekla 843 opomene vozačima automobila sa nedozvoljenim tablicama i da nije bilo incidenata ili pritužbi. Kurti je na Tviteru objavio da je u subotu kasno uveče imao dobar razgovor sa… »
Vesti dana »

N1 sa studentima: Plan da se kolone iz više gradova spoje i svi zajedno u petak uveče uđu u Beograd
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 51 minutajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 2 satajoš 8 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih

Urušile se dionice velikih američkih brendova nakon Trumpovih poteza
Al Jazeera pre 1 satjoš 43 povezane