Povezane vesti
Kurti: Pokušaji Srbije da destabilizuje situaciju na Kosovu neće uspeti
N1 Info 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti poručio je iz Prizrena da pokušaji Srbije da destablizuje situaciju na Kosovu neće uspeti. „Znam da će takav pokušaj biti neuspešan, naša zemlja je jaka zato što je demokratska, što je u saglasnosti sa SAD, NATO i EU“, rekao… »
Kurti: Pokušaj Srbije da destabilizuje situaciju neće uspeti
Beta 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti poručio je danas iz Prizrena da pokušaji Srbije da destablizuje situaciju na Kosovu neće uspeti. "Znam da će takav pokušaj biti neuspešan, naša zemlja je jaka zato što je demokratska, što je u saglasnosti sa SAD, NATO i EU"… »
Kurti: Pokušaj Srbije da destabilizuje situaciju neće uspeti
Insajder 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti poručio je danas iz Prizrena da pokušaji Srbije da destablizuje situaciju na Kosovu neće uspeti. "Znam da će takav pokušaj biti neuspešan, naša zemlja je jaka zato što je demokratska, što je u saglasnosti sa SAD, NATO i EU"… »
Kurti: Policija izrekla 843 opomene zbog nedozvoljenih tablica
Danas 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas da je policija izrekla 843 opomene vozačima automobila sa nedozvoljenim tablicama i da nije bilo incidenata ili pritužbi. Kurti je na Tviteru objavio da je u subotu kasno uveče imao dobar razgovor sa visokim… »
Vesti dana »
Sablasno prazne tribine na meču Srbije: Kostić prokomentarisao ono što je video, reprezentativci su svesni realnosti
Nova pre 33 minutajoš 25 povezanih
Sve tmurno, ljudi stisli kišobrane i žure na posao: Ovo je pravi snimak današnjeg jutra, evo gde kiša ne staje
Telegraf pre 8 minutajoš 18 povezanih
Izvori: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba, ponovno otvaranje Ormuza
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
Dobra vest za globalnu ekonomiju: Si i Tramp postigli važan dogovor
Mondo pre 52 minutajoš 10 povezanih