Povezane vesti
Kurti: Pokušaji Srbije da destabilizuje situaciju na Kosovu neće uspeti
N1 Info 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti poručio je iz Prizrena da pokušaji Srbije da destablizuje situaciju na Kosovu neće uspeti. „Znam da će takav pokušaj biti neuspešan, naša zemlja je jaka zato što je demokratska, što je u saglasnosti sa SAD, NATO i… »
Kurti: Pokušaj Srbije da destabilizuje situaciju neće uspeti
Beta 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti poručio je danas iz Prizrena da pokušaji Srbije da destablizuje situaciju na Kosovu neće uspeti. "Znam da će takav pokušaj biti neuspešan, naša zemlja je jaka zato što je demokratska, što je u saglasnosti sa SAD, NATO… »
Kurti: Pokušaj Srbije da destabilizuje situaciju neće uspeti
Insajder 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti poručio je danas iz Prizrena da pokušaji Srbije da destablizuje situaciju na Kosovu neće uspeti. "Znam da će takav pokušaj biti neuspešan, naša zemlja je jaka zato što je demokratska, što je u saglasnosti sa SAD, NATO… »
Kurti: Policija izrekla 843 opomene zbog nedozvoljenih tablica
Danas 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas da je policija izrekla 843 opomene vozačima automobila sa nedozvoljenim tablicama i da nije bilo incidenata ili pritužbi. Kurti je na Tviteru objavio da je u subotu kasno uveče imao dobar razgovor sa… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane