Повезане вести
Курти: Покушаји Србије да дестабилизује ситуацију на Косову неће успети
Н1 Инфо 06.11.2022
Премијер Косова Аљбин Курти поручио је из Призрена да покушаји Србије да дестаблизује ситуацију на Косову неће успети. „Знам да ће такав покушај бити неуспешан, наша земља је јака зато што је демократска, што је у сагласности… »
Курти: Покушај Србије да дестабилизује ситуацију неће успети
Бета 06.11.2022
Премијер Косова Аљбин Курти поручио је данас из Призрена да покушаји Србије да дестаблизује ситуацију на Косову неће успети. "Знам да ће такав покушај бити неуспешан, наша земља је јака зато што је демократска, што је у… »
Курти: Покушај Србије да дестабилизује ситуацију неће успети
Инсајдер 06.11.2022
Премијер Косова Аљбин Курти поручио је данас из Призрена да покушаји Србије да дестаблизује ситуацију на Косову неће успети. "Знам да ће такав покушај бити неуспешан, наша земља је јака зато што је демократска, што је у… »
Курти: Полиција изрекла 843 опомене због недозвољених таблица
Данас 06.11.2022
Премијер Косова Аљбин Курти изјавио је данас да је полиција изрекла 843 опомене возачима аутомобила са недозвољеним таблицама и да није било инцидената или притужби. Курти је на Твитеру објавио да је у суботу касно увече имао… »
Вести дана »

"Главом разбила стакло и излетела напоље": Ово је Љиљана која је погинула код Сремске Митровице (Фото)
Мондо пре 3 сатајош 118 повезаних

Након бурне реакције грађана обустављено постављање луна парка у близини Шумарица
Н1 Инфо пре 36 минутајош 25 повезаних

Киша до краја дана очекује ове делове Србије: Ево да ли ће падати и у Београду
Телеграф пре 2 сатајош 34 повезане