Povezane vesti
Kurti: Pokušaji Srbije da destabilizuje situaciju na Kosovu neće uspeti
N1 Info 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti poručio je iz Prizrena da pokušaji Srbije da destablizuje situaciju na Kosovu neće uspeti. „Znam da će takav pokušaj biti neuspešan, naša zemlja je jaka zato što je demokratska, što je u saglasnosti sa SAD, NATO i… »
Kurti: Pokušaj Srbije da destabilizuje situaciju neće uspeti
Beta 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti poručio je danas iz Prizrena da pokušaji Srbije da destablizuje situaciju na Kosovu neće uspeti. "Znam da će takav pokušaj biti neuspešan, naša zemlja je jaka zato što je demokratska, što je u saglasnosti sa SAD, NATO… »
Kurti: Pokušaj Srbije da destabilizuje situaciju neće uspeti
Insajder 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti poručio je danas iz Prizrena da pokušaji Srbije da destablizuje situaciju na Kosovu neće uspeti. "Znam da će takav pokušaj biti neuspešan, naša zemlja je jaka zato što je demokratska, što je u saglasnosti sa SAD, NATO… »
Kurti: Policija izrekla 843 opomene zbog nedozvoljenih tablica
Danas 06.11.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas da je policija izrekla 843 opomene vozačima automobila sa nedozvoljenim tablicama i da nije bilo incidenata ili pritužbi. Kurti je na Tviteru objavio da je u subotu kasno uveče imao dobar razgovor sa… »
Vesti dana »

Dan kad su počele da padaju NATO bombe na našu zemlju, pre 26. godina
Nova pre 52 minutajoš 21 povezana

Prosvjednici u Čačku razvalili vrata lokalne skupštine i upali unutra
SEEbiz pre 18 minutajoš 9 povezanih

"Brate, otišao si brže od naših motora": Prijatelj Peđe Bošnjaka objavio zajedničku sliku koja slama srca i potresnim rečima se oprostio od pevača
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

Izraelska divizija u Libanu se ponovo sprema za Gazu; Volc: Eliminisali smo ključne lidere Huta
RTS pre 37 minutajoš 5 povezanih

Hvala igračima što su bili dovoljno pametni i mudri: Piksi istakao da je znao kako će “orlovi” iskoristiti svojih pet minutu
Danas pre 12 minutajoš 5 povezanih