Повезане вести

Ђоковићева шала током церемоније, обратио се Рунеу

Ђоковићева шала током церемоније, обратио се Рунеу

Политика 06.11.2022
Српски тенисер Новак Ђоковић честитао је Холгеру Рунеу на победи и освајању мастерса у Паризу. "Честитам твом тиму и породици. Заслужио си ову победу, имао си сјајну недељу. Срећан смо због тебе, посвећен си момак, уложио си… »
Тенис: Данац Холгер Руне освојио Мастерс у Паризу, Новак Ђоковић пропустио шансе

Тенис: Данац Холгер Руне освојио Мастерс у Паризу, Новак Ђоковић пропустио шансе

BBC News 06.11.2022
У финалу Мастерса у Паризу, Руне је победио Ђоковића, који је водио 1:0 у сетовима. Сјајно финале, Ђоковићеве грешке и одлични дански тинејџер. Холгер Руне, 19-годишњи дански тенисер, сензационални је победник Мастерса у… »
Новак говорио, а шампион спустио главу! Стајао је мирно док је слушао шта му прича највећи: "Мало је тежак, зар не?!"

Новак говорио, а шампион спустио главу! Стајао је мирно док је слушао шта му прича највећи: "Мало је тежак, зар не?!"

Мондо 06.11.2022
Сјајна сцена после финала Новака Ђоковића и Холгера Рунеа у финалу Мастерса у Паризу. Сјајна сцена после финала Новака Ђоковића и Холгера Рунеа у финалу Мастерса у Паризу Новак Ђоковић изгубио је од Данца Холгера Рунеа у финалу… »
Ђоковић без титуле на мастерсу у Паризу, победа Рунеа

Ђоковић без титуле на мастерсу у Паризу, победа Рунеа

Нови магазин 06.11.2022
Српски тенисер Новак Ђоковић није данас успео да одбрани титулу на мастерсу у Паризу, пошто је у финалу изгубио од 18. играча света Данца Холгера Рунеа после три сета 6:3, 3:6, 5:7. Седми тенисер света изгубио је после два сата и… »
Новак: Имао сам много прилика… Имам шансу у Торину

Новак: Имао сам много прилика… Имам шансу у Торину

Спорт клуб 06.11.2022
Новак Ђоковић разочаран је поразом од Холгера Рунеа (3:6, 6:3, 7:5) у финалу мастерса у Паризу, али сматра да је у доброј форми пред завршни турнир у Торину. „Имао сам толико прилика на кључним раскрсницама у мечу. Публика се… »
Ђоковић заустављен у финалу, млади Руне до титуле у Паризу

Ђоковић заустављен у финалу, млади Руне до титуле у Паризу

Радио 021 06.11.2022
Новак Ђоковић није успео да тријумфује на турниру мастерс серије у Паризу, пошто га је у финалу победио Данац Холгер Руне у три сета, са 3:6, 6:3, 7:5. Ђоковић је одлично почео меч и доста лако је добио први сет, захваљући… »
Ђоковић поражен од Рунеа, Данац освојио Париз

Ђоковић поражен од Рунеа, Данац освојио Париз

Дневник 06.11.2022
ПАРИЗ: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић није успео да одбрани титулу на Мастерсу у Паризу, пошто је вечерас у финалу поражен од Данца Холгера Рунеа 3:6, 6:3, 7:5. Меч је трајао два сата и 34 минута. Ово је био други… »
Спектакл за памц́ење – Ђоковиц́ предао париску круну младом Данцу!

Спектакл за памц́ење – Ђоковиц́ предао париску круну младом Данцу!

Вести онлине 06.11.2022
Новак Ђоковиц́, најбољи српски тенисер, доживео је шокантан пораз у финалу турнира Мастерс серије у Паризу од 19-годишњег Данца Холгера Рунеа у три сета, са 3:6, 6:3, 7:5. Меч је одлучен у последња два гема трец́ег сета… »
Руне: Најстреснији гем живота, срце ми је било у мозгу!

Руне: Најстреснији гем живота, срце ми је било у мозгу!

Спорт клуб 06.11.2022
Млади дански тенисер Холгер Руне био је одушевљен после победе над Новаком Ђоковићем (3:6, 6:3, 7:5) у финалу турнира из мастерс 1000 серије у Паризу. Руне је у свом четвртом узастопном финалу узео другу титулу у том низу, засад… »
Ђоковић без титуле у Паризу!

Ђоковић без титуле у Паризу!

Н1 Инфо 06.11.2022
Новак Ђоковић изгубио је од Холгера Рунеа са 3:6, 6:3, 7:5 у финалу мастерса у Паризу, па тако остаје на 38 мастерс титула у каријери. С друге стране, Руне је у свом четвртом узастопном финалу узео другу титулу, засад највећу у… »
Ђоковић поклонио победу Рунеу у финалу мастерса у Паризу

Ђоковић поклонио победу Рунеу у финалу мастерса у Паризу

Данас 06.11.2022
Новак Ђоковић није успео да одбрани трофеј на мастерсу у Паризу јер је у финалном мечу изгубио од Данца Холгера Рунеа са 3:6, 6:3, 7:5. Ђоковић је у дуелу са талентованим Данцем рутински стигао до првог сета, након што одузео… »
Готов фантастичан низ - Новак стао у финалу!

Готов фантастичан низ - Новак стао у финалу!

Спортске.нет 06.11.2022
После пораза у четвртфиналу Ролан Гароса од Рафе Надала, Новак Ђоковић није знао за пораз (ако не рачунамо Лејвер куп који је егзибиција). Укупно 20 победа је везао Новак, а 21. није виђена јер је Руне био бољи после преокрета… »
Нова генерација је ту и веома је гладна: Рун преко Ђоковића до првог Мастерса у каријери!

Нова генерација је ту и веома је гладна: Рун преко Ђоковића до првог Мастерса у каријери!

Хот спорт 06.11.2022
Новак Ђоковић поражен је у финалу Мастерса у Паризу од Халгеа Руна резултатом 2:6, 6:3, 7:5, и тако пропустио прилику да дода још један турнир Серије 1000 у своју колекцију. Тинејџер из Данске је овако дошао до своје прве… »
Кулхоф и Скупски су шампиони Париза

Кулхоф и Скупски су шампиони Париза

Спорт клуб 06.11.2022
Весли Кулхоф и Нил Скупски победници су мастерса у Паризу у конкуренцији дублова. Кулхоф и Скупски су у финалу били бољи од Ивана Додига и Остина Крајичека, а победу су уписали у два сета. После сат и 34 минута игре коначан… »

Вести дана »