Povezane vesti

Šta sam uradio? Ubio sam je! Jezivi detalji surovog zločina koji je počinio Srbin u Italiji: Stevan ubio partnerku…

Šta sam uradio? Ubio sam je! Jezivi detalji surovog zločina koji je počinio Srbin u Italiji: Stevan ubio partnerku…

Kurir 06.11.2022
Stevan Š. (50) ubio je danas svoju partnerku Slobodanku M. (48) u prihvatnom centru za migrante u Italiji. Stravično ubistvo koje se dogodilo u oblasti Kaljari u gradu Kapotera potreslo je celu zajednicu. Kako se navodi, Stevan je sa mesta zločina… »
"Šta sam uradio? Ubio sam je - mrtva je!" Detalji jezivog zločina u Italiji, komšije slušale svađe Slobodanke i Stevana!

"Šta sam uradio? Ubio sam je - mrtva je!" Detalji jezivog zločina u Italiji, komšije slušale svađe Slobodanke i Stevana!

Mondo 06.11.2022
Stevan Šajn u nedelju ujutru je ubio svoju partnerku u Italiji, a nakon ubistva je šetao sa krvavim nožem u ruci. Stevan Šajn u nedelju ujutru je ubio svoju partnerku u Italiji, a nakon ubistva je šetao sa krvavim nožem u ruci. Slobodanku Metrušev… »
„Šta sam uradio? Ubio sam je. Mrtva je“: Jezive reči Stevana nakon što je mučki izbo Slobodanku

„Šta sam uradio? Ubio sam je. Mrtva je“: Jezive reči Stevana nakon što je mučki izbo Slobodanku

Nova 06.11.2022
Stevan Šajn (50) ubio je danas svoju partnerku Slobodanku Metušev (48) u prihvatnom centru za migrante u Italiji. Stravično ubistvo koje se dogodilo u oblasti Kaljari u gradu Kapotera potreslo je celu zajednicu. Kako se navodi, Stevan je sa mesta… »
Horor u Italiji: Srbin nožem ubio partnerku, krio se u blizini crkve, komšije pozvale policiju

Horor u Italiji: Srbin nožem ubio partnerku, krio se u blizini crkve, komšije pozvale policiju

Nova 06.11.2022
Stravično ubistvo dogodilo se u prihvatnom centru za migrante u oblasti Kaljari u Italiji. Stevan Šajn (50) ubio je danas svoju partnerku Slobodanku Metušev (48). Potom je pobegao sa krvavim nožem sa mesta ubistva i sklonio u blizini crkve, gde se u… »
Srbin zaklao partnerku u Italiji pa bežao sa krvavim nožem! Komšije čule Slobodankine vriske dok je Stevan ubadao nožem!

Srbin zaklao partnerku u Italiji pa bežao sa krvavim nožem! Komšije čule Slobodankine vriske dok je Stevan ubadao nožem!

Mondo 06.11.2022
Stevan Šajn u nedelju ujutru je ubio svoju partnerku u Italiji, a navodno je priznao zločin! Stevan Šajn u nedelju ujutru je ubio svoju partnerku u Italiji, a navodno je priznao zločin! U nedelju ujutru u Italiji Stevan Šajn (50) ubio je svoju… »
Užas u Italiji: Srbin nožem ubio partnerku! Krio se u crkvi, komšije pozvale policiju

Užas u Italiji: Srbin nožem ubio partnerku! Krio se u crkvi, komšije pozvale policiju

Telegraf 06.11.2022
Cela zajednica potresena je femicidom koji se dogodio rano jutros. Stravično ubistvo dogodilo se u prihvatnom centru za migrante u oblasti Kaljari u Italiji. Stevan Šajn (50) ubio je danas svoju partnerku Slobodanku Metušev (48). On je potom pobegao sa… »

Vesti dana »