Povezane vesti
Šta sam uradio? Ubio sam je! Jezivi detalji surovog zločina koji je počinio Srbin u Italiji: Stevan ubio partnerku Slobodanku…
Kurir 06.11.2022
Stevan Š. (50) ubio je danas svoju partnerku Slobodanku M. (48) u prihvatnom centru za migrante u Italiji. Stravično ubistvo koje se dogodilo u oblasti Kaljari u gradu Kapotera potreslo je celu zajednicu. Kako se navodi, Stevan je sa mesta zločina… »
"Šta sam uradio? Ubio sam je - mrtva je!" Detalji jezivog zločina u Italiji, komšije slušale svađe Slobodanke i Stevana!
Mondo 06.11.2022
Stevan Šajn u nedelju ujutru je ubio svoju partnerku u Italiji, a nakon ubistva je šetao sa krvavim nožem u ruci. Stevan Šajn u nedelju ujutru je ubio svoju partnerku u Italiji, a nakon ubistva je šetao sa krvavim nožem u ruci. Slobodanku Metrušev (48) u… »
„Šta sam uradio? Ubio sam je. Mrtva je“: Jezive reči Stevana nakon što je mučki izbo Slobodanku
Nova 06.11.2022
Stevan Šajn (50) ubio je danas svoju partnerku Slobodanku Metušev (48) u prihvatnom centru za migrante u Italiji. Stravično ubistvo koje se dogodilo u oblasti Kaljari u gradu Kapotera potreslo je celu zajednicu. Kako se navodi, Stevan je sa mesta zločina… »
Horor u Italiji: Srbin nožem ubio partnerku, krio se u blizini crkve, komšije pozvale policiju
Nova 06.11.2022
Stravično ubistvo dogodilo se u prihvatnom centru za migrante u oblasti Kaljari u Italiji. Stevan Šajn (50) ubio je danas svoju partnerku Slobodanku Metušev (48). Potom je pobegao sa krvavim nožem sa mesta ubistva i sklonio u blizini crkve, gde se u tom… »
Srbin zaklao partnerku u Italiji pa bežao sa krvavim nožem! Komšije čule Slobodankine vriske dok je Stevan ubadao nožem!
Mondo 06.11.2022
Stevan Šajn u nedelju ujutru je ubio svoju partnerku u Italiji, a navodno je priznao zločin! Stevan Šajn u nedelju ujutru je ubio svoju partnerku u Italiji, a navodno je priznao zločin! U nedelju ujutru u Italiji Stevan Šajn (50) ubio je svoju partnerku… »
Užas u Italiji: Srbin nožem ubio partnerku! Krio se u crkvi, komšije pozvale policiju
Telegraf 06.11.2022
Cela zajednica potresena je femicidom koji se dogodio rano jutros. Stravično ubistvo dogodilo se u prihvatnom centru za migrante u oblasti Kaljari u Italiji. Stevan Šajn (50) ubio je danas svoju partnerku Slobodanku Metušev (48). On je potom pobegao sa… »
Vesti dana »
Vembanjama se vraća na parket! Mogao bi da zaigra u završnici NBA kupa!
Kurir pre 38 minutajoš 25 povezanih
Na Savi kod Slavonskog Broda prevrnuo se čamac sa grupom migranata, ima žrtava
NIN pre 53 minutajoš 18 povezanih
Ruska PVO oborila gotovo 300 dronova tokom noći; GS UN usvojila ukrajinsku rezoluciju o Černobilju
RTS pre 18 minutajoš 19 povezanih
„Ne smeš ni da šetaš jer ćemo da te ubijemo“: Vučić čuo nepostojeće pretnje opozicije pred dolazak u Niš, koji uglavnom zaobilazi
Danas pre 53 minutajoš 16 povezanih