Повезане вести
Шта сам урадио? Убио сам је! Језиви детаљи суровог злочина који је починио Србин у Италији: Стеван убио партнерку Слободанку…
Курир 06.11.2022
Стеван Ш. (50) убио је данас своју партнерку Слободанку М. (48) у прихватном центру за мигранте у Италији. Стравично убиство које се догодило у области Каљари у граду Капотера потресло је целу заједницу. Како се наводи, Стеван… »
"Шта сам урадио? Убио сам је - мртва је!" Детаљи језивог злочина у Италији, комшије слушале свађе Слободанке и Стевана!
Мондо 06.11.2022
Стеван Шајн у недељу ујутру је убио своју партнерку у Италији, а након убиства је шетао са крвавим ножем у руци. Стеван Шајн у недељу ујутру је убио своју партнерку у Италији, а након убиства је шетао са крвавим ножем у руци… »
„Шта сам урадио? Убио сам је. Мртва је“: Језиве речи Стевана након што је мучки избо Слободанку
Нова 06.11.2022
Стеван Шајн (50) убио је данас своју партнерку Слободанку Метушев (48) у прихватном центру за мигранте у Италији. Стравично убиство које се догодило у области Каљари у граду Капотера потресло је целу заједницу. Како се наводи… »
Хорор у Италији: Србин ножем убио партнерку, крио се у близини цркве, комшије позвале полицију
Нова 06.11.2022
Стравично убиство догодило се у прихватном центру за мигранте у области Каљари у Италији. Стеван Шајн (50) убио је данас своју партнерку Слободанку Метушев (48). Потом је побегао са крвавим ножем са места убиства и склонио у… »
Србин заклао партнерку у Италији па бежао са крвавим ножем! Комшије чуле Слободанкине вриске док је Стеван убадао ножем!
Мондо 06.11.2022
Стеван Шајн у недељу ујутру је убио своју партнерку у Италији, а наводно је признао злочин! Стеван Шајн у недељу ујутру је убио своју партнерку у Италији, а наводно је признао злочин! У недељу ујутру у Италији Стеван Шајн (50)… »
Ужас у Италији: Србин ножем убио партнерку! Крио се у цркви, комшије позвале полицију
Телеграф 06.11.2022
Цела заједница потресена је фемицидом који се догодио рано јутрос. Стравично убиство догодило се у прихватном центру за мигранте у области Каљари у Италији. Стеван Шајн (50) убио је данас своју партнерку Слободанку Метушев (48)… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 8 сатијош 3 повезане
НБС: Страног новца довољно, грађани да пријаве неправилности у мењачницама
Екапија пре 5 сатијош 29 повезаних