Повезане вести
Певача из Амадеус бенда малолетник избо ножем! Језива сцена догодила се у парку - откривени сви детаљи!
Мондо 06.11.2022
Фронтмен групе Амадес бенд Бојан Тасић Џаја испричао кроз какав је пакао прошао када га је малолетник напао ножем. Фронтмен групе Амадес бенд Бојан Тасић Џаја испричао кроз какав је пакао прошао када га је малолетник напао… »
Члана Амадеус бенда малолетник избо у парку! Фронтмен групе једва остао жив, сад до детаља описао језив догађај - да се…
Курир 06.11.2022
Фронтмен групе Амадес бенд Бојан Тасић Џаја је први пут пред камерама проговорио и о немилим догађајима, који су га замало коштали живота. - Пре неколико година су ме изболи ножем, једва сам остао жив. Био сам у парку са… »
Вести дана »

"Гробари" гледају и Не верују! Ево шта је Владан Милојевић рекао за Партизан након што је Звезда победила у 177. вечитом дербију!
Вечерње новости пре 1 сатјош 86 повезаних

Милојевић: Увек је лепо победити на овом стадиону, мислим да је заслужено
РТС пре 18 минутајош 68 повезаних

Сања добила стан у Земунским капијама за 400 динара! Извучене прве награде наградне игре "Узми рачун и победи" Ево ко су срећни добитници
Курир пре 44 минутајош 25 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане

Пораз црно-белих "беба": Звезда уз Елшникове мајсторије стигла до три бода у 177. вечитом дербију
Еуроневс пре 1 сатјош 62 повезане