Povezane vesti
Pevača iz Amadeus benda maloletnik izbo nožem! Jeziva scena dogodila se u parku - otkriveni svi detalji!
Mondo 06.11.2022
Frontmen grupe Amades bend Bojan Tasić Džaja ispričao kroz kakav je pakao prošao kada ga je maloletnik napao nožem. Frontmen grupe Amades bend Bojan Tasić Džaja ispričao kroz kakav je pakao prošao kada ga je maloletnik napao nožem. Prošla… »
Člana Amadeus benda maloletnik izbo u parku! Frontmen grupe jedva ostao živ, sad do detalja opisao jeziv događaj - da se…
Kurir 06.11.2022
Frontmen grupe Amades bend Bojan Tasić Džaja je prvi put pred kamerama progovorio i o nemilim događajima, koji su ga zamalo koštali života. - Pre nekoliko godina su me izboli nožem, jedva sam ostao živ. Bio sam u parku sa devojkom, sedeli smo na… »
Vesti dana »

Završena sednica Skupštine Srbije bez opozicije, EU zabrinuta zbog nasilja
BBC News pre 4 satijoš 1 povezana

Izveštaj Ekspertske grupe Univerziteta o dokumentaciji za nadstrešnicu: Ili nije objavljena ili je nema
Insajder pre 4 satijoš 1 povezana

Duraković o potpisivanju ukaza: Dodik večeras izveo državni udar, de fakto otcepio entitet Republika Srpska
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Tramp pauzirao uvođenje carina: Izuzeće na robu iz Meksika i Kanade koju koristi automobilska industrija SAD
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane