Povezane vesti
Jedva čekam da se završi, ne znam odakle im energije I snage! Gordan Petrić skida kapu igračima Partizana
Mondo 06.11.2022
Trener Partizana Gordan Petrić čestitao svojim igračima pobedu protiv TSC-a. Trener Partizana Gordan Petrić čestitao svojim igračima pobedu protiv TSC-a Partizan je pobedio TSC u sjajnom, dramatičnom derbiju kola Superlige, odlučenom fenomenalnim golom… »
Petrić oduševljen svojim momcima: Momci su poakzali karakter, ovo je evropska utakmica!
Hot sport 06.11.2022
Fudbaleri Partizana su pobedili TSC u Bačkoj Topoli i tako prekinuli niz nepobedivosti Lavova. Nakon izuzetno uzbudljivog meča, svoje utiske je izneo i strateg crno-belih, Gordan Petrić. „Ja sam i rekao da nas očekuje još jedna evropska utakmica, i to se… »
Petrić: "Ne znam odakle im energije..."
Sportske.net 06.11.2022
Trener Partizana Gordan Petrić je posle utakmice istakao da je njegov tim jedva čeka da završi polusezonu kako bi se odmorio pred nastavak, ali i da se boji povreda. "Rekao sam da nas očekuje evropska utakmica. Ne znam odakle ovim momcima energija. Dosta… »
Vesti dana »
Šok scene tokom pucnjave u Vašingtonu: Trampa obaraju na pod, Melanija izbezumljena od straha, a oni uzimaju flaše vina sa stola (video)
Kurir pre 10 minutajoš 46 povezanih
Vučić osudio incident i napad na Trampa: Srbija snažno protiv svakog oblika nasilja
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 91 povezana
(VIDEO) Jokić isključen, pretrčao pola terena da se obračuna sa protivnikom – Denver pred eliminacijom
Danas pre 1 satjoš 72 povezane
Svi su mislili da su mrtvi, tek pre nekoliko godina se saznala prava istina: tri heroja Černobilja iz "Odreda smrti" koji su spasili svet (foto, video)
Blic pre 55 minutajoš 16 povezanih
Datum otvaranja pruge do Budimpešte zavisi od Mađarske, Srbija spremna
Sputnik pre 10 minutajoš 9 povezanih