Povezane vesti
Jedva čekam da se završi, ne znam odakle im energije I snage! Gordan Petrić skida kapu igračima Partizana
Mondo 06.11.2022
Trener Partizana Gordan Petrić čestitao svojim igračima pobedu protiv TSC-a. Trener Partizana Gordan Petrić čestitao svojim igračima pobedu protiv TSC-a Partizan je pobedio TSC u sjajnom, dramatičnom derbiju kola Superlige, odlučenom fenomenalnim… »
Petrić oduševljen svojim momcima: Momci su poakzali karakter, ovo je evropska utakmica!
Hot sport 06.11.2022
Fudbaleri Partizana su pobedili TSC u Bačkoj Topoli i tako prekinuli niz nepobedivosti Lavova. Nakon izuzetno uzbudljivog meča, svoje utiske je izneo i strateg crno-belih, Gordan Petrić. „Ja sam i rekao da nas očekuje još jedna evropska utakmica, i… »
Petrić: "Ne znam odakle im energije..."
Sportske.net 06.11.2022
Trener Partizana Gordan Petrić je posle utakmice istakao da je njegov tim jedva čeka da završi polusezonu kako bi se odmorio pred nastavak, ali i da se boji povreda. "Rekao sam da nas očekuje evropska utakmica. Ne znam odakle ovim momcima energija… »
Vesti dana »
Srbija neće imati ekonomske posledice ako se oslobodi ruskog vlasništva u NIS-u
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 43 povezane
Požari u Los Angelesu: Vjetar slabi, kritike na račun službi sve žešće
Al Jazeera pre 5 satijoš 25 povezanih
Meloun o Jokiću: "Svedočite istoriji, gledate 'History Channel'"
Sportske.net pre 3 satajoš 27 povezanih
Biden tvrdi da je Putin nakon sankcija u 'lošem položaju'
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 12 povezanih
Tenis je ovo čekao skoro pola veka: Novakov prijatelj ispisao novu stranicu istorije i zadao mu „domaći zadatak“
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih