Povezane vesti
Bregar: Uradićemo sve da dobijemo Sloveniju
Sport klub 07.11.2022
xSelektor ženske reprezentacije Srbije Uroš Bregar izjavio da će igračice učiniti sve da dobiju meč sa Slovenijom u trećem kolu grupe B na Evropskom prvenstvu u Celju. Srbija je u prvom kolu poražena od Švedske (27:21), a u drugom od Danske (34:21)… »
Mihajlo Ilić: Trener Petrić mi je rekao da imam punu slobodu i da se ne opterećujem šta će biti! (video)
Hot sport 07.11.2022
Mladi štoper Partizana, Mihajlo Ilić, u utakmici 18.kola Mocart bet SLS prvi put je igrao seniorsku utakmicu kao starter, među prvih jedanaest u timu Gordana Petrića. Kako se on osećao u duelima sa napadačima protivničkog tima, ali i u zadnjoj liniji sa… »
Ilić: Seniorski tim Partizana velika odgovornost i obaveza
Sportski žurnal 07.11.2022
Važno mi je da sam imao podršku iskusnijih saigrača - istakao je 19-godišnjak. Mladi fudbaler Partizana Mihajlo Ilić rekao je danas da shvata obaveze i odgovornost koje ima u seniorskom timu, da je zadovoljan svojom igrom ali da još može da napreduje. -… »
Drugi poraz na EP, rukometašice Danske bolje od Srbije
Dnevnik 07.11.2022
CELjE: Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je sinoć od selekcije Danske 34:21 (18:11), u drugom kolu B grupe na Evropskom prvenstvu. Jovana Stojiljković bila je najefikasnija kod Srbije sa šest golova, dok je Anđela Janjuševiuć postigla… »
Bregar: Loše izdanje, Risović: Još uvek postoje šanse za prolaz
Sportski žurnal 07.11.2022
Srbija u utorak od 18 časova igra poslednju utakmicu u grupi B protiv Slovenije u Celju. Rukometašice Srbije doživele su i drugi poraz na Evropskom prvenstvu koje se održava u Sloveniji, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji. Posle Švedske, ubedljivo bolje od… »
Težak poraz Srbije: Bregarova četa slaba za moćne Dankinje
Večernje novosti 06.11.2022
NAKON poraza od Švedske 27:21, Srbija je upisala i drugi poraz na Evropskom prvenstvu koje se igra u Celju. Danska je ubedljivo slavila 34:21. FOTO: RSS Izabranice Uroša Bregara od starta meča imale su zaostatak za raspoloženim Dankinjama, koji su sve… »
Vesti dana »
Preokreti i drama: Kecmanović poražen posle maratona na Australijan openu:
Danas pre 29 minutajoš 28 povezanih
Počela proizvodnja naftnih derivata u Rafineriji, evro dizel na pumpama od 27. januara
RTV pre 49 minutajoš 17 povezanih
Zbog košave subjektivni osećaj da je pet stepeni hladnije, na istoku Srbije ledeni dan
N1 Info pre 34 minutajoš 16 povezanih
Zato što Tramp preti carinama zbog Grenlanda: Poslanici EP neće odobriti trgovinski sporazum sa SAD
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih
Derbi dana u Areni: Vaterpolisti Srbije igraju protiv Mađarske
Euronews pre 54 minutajoš 17 povezanih