Povezane vesti
(Video) "ljuta sam, nekad mi je bilo potrebno: 2.000 dinara" Nataša Bekvalac iskreno o finansijskoj situaciji, a ovog…
Blic 07.11.2022
Nataša Bekvalac priznaje da joj poskupljenja u poslednjih nekoliko nedelja jako zabrinjavaju. Pevačica Nataša Bekvalac bila je na proslavi Gorkog lista, kada je priznala da joj teško pada to što su cene drastično skočile. - Mnogo mi je teško, shvatila… »
Primećujem i u prodavnici, na svakom koraku... Nataša Bekvalac priznala zbog čega je veoma ljuta - "Mnogo mi je teško"
Mondo 07.11.2022
Nataša Bekvalac je uvek iskrena, te redovno dokazuje da je i ona kao i svaka druga žena, iako je velika zvezda. Nataša Bekvalac je uvek iskrena, te redovno dokazuje da je i ona kao i svaka druga žena, iako je velika zvezda. Nataša Bekvalac, koja je… »
Vesti dana »
Vanredna situacija u devet opština zbog vremenskih neprilika: "Ukinuta u Loznici, otklonjeni svi kvarovi oko struje"
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 36 povezanih
Večeras Ana Bekuta, građani se okupljaju ispred prostorija SNS (VIDEO)
Ozon press pre 29 minutajoš 39 povezanih
Ćulibrk: Moguće da je MOL od Vučića tražio da imaju iste povlastice kao i Rusi
Morava info pre 3 satajoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
SSP: Histerija zbog posete predstavnika Evropskog parlamenta Beogradu dokaz da je vlast u panici
Radio sto plus pre 3 satajoš 21 povezana