Povezane vesti
(Video) "ljuta sam, nekad mi je bilo potrebno: 2.000 dinara" Nataša Bekvalac iskreno o finansijskoj situaciji, a ovog…
Blic 07.11.2022
Nataša Bekvalac priznaje da joj poskupljenja u poslednjih nekoliko nedelja jako zabrinjavaju. Pevačica Nataša Bekvalac bila je na proslavi Gorkog lista, kada je priznala da joj teško pada to što su cene drastično skočile. - Mnogo mi je teško, shvatila… »
Primećujem i u prodavnici, na svakom koraku... Nataša Bekvalac priznala zbog čega je veoma ljuta - "Mnogo mi je teško"
Mondo 07.11.2022
Nataša Bekvalac je uvek iskrena, te redovno dokazuje da je i ona kao i svaka druga žena, iako je velika zvezda. Nataša Bekvalac je uvek iskrena, te redovno dokazuje da je i ona kao i svaka druga žena, iako je velika zvezda. Nataša Bekvalac, koja je… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 216 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i posledice po predsednički mandat u Republici Srpskoj
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 93 povezane

Ovako izgleda Časov Jar posle ruskog osvajanja: Grad skoro potpuno razoren, oglasio se i Putin! (foto)
Kurir pre 56 minutajoš 28 povezanih

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 4 satijoš 25 povezanih

Nove cene goriva: Benzin poskupeo, evrodizel na 196 dinara
Serbian News Media pre 7 satijoš 27 povezanih