Povezane vesti
(Video) "ljuta sam, nekad mi je bilo potrebno: 2.000 dinara" Nataša Bekvalac iskreno o finansijskoj situaciji, a ovog…
Blic 07.11.2022
Nataša Bekvalac priznaje da joj poskupljenja u poslednjih nekoliko nedelja jako zabrinjavaju. Pevačica Nataša Bekvalac bila je na proslavi Gorkog lista, kada je priznala da joj teško pada to što su cene drastično skočile. - Mnogo mi je teško, shvatila… »
Primećujem i u prodavnici, na svakom koraku... Nataša Bekvalac priznala zbog čega je veoma ljuta - "Mnogo mi je teško"
Mondo 07.11.2022
Nataša Bekvalac je uvek iskrena, te redovno dokazuje da je i ona kao i svaka druga žena, iako je velika zvezda. Nataša Bekvalac je uvek iskrena, te redovno dokazuje da je i ona kao i svaka druga žena, iako je velika zvezda. Nataša Bekvalac, koja je… »
Vesti dana »
Frančeska Albaneze, UN izvestiteljka: 'Srpske vlasti bez stida sarađuju sa Izraelom'
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 7 satijoš 8 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 15 satijoš 2 povezane
Lučić: Ukrali podatke Telekomu i tražili bitkoine, podaci korisnika bezbedni
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih