Повезане вести

Ово је тренутак експлозије у фризерском салону у Београду: Стакла пуцају, опрема лети, намештај се распада

Ово је тренутак експлозије у фризерском салону у Београду: Стакла пуцају, опрема лети, намештај се распада

Телеграф 07.11.2022
Полиција трага за нападачем, власник дао изјаву у полицији. Фризерски салон "Мињовић" у Браничевској улици на Врачару био је на мети нападача који је јутрос око 4 сата бацио ручну бомбу на објекат. Полиција је узела снимак са… »
ВИДЕО Ово је тренутак експлозије у фризерском салону на Врачару: Нападач чекићем разбио прозор и убацио бомбу

ВИДЕО Ово је тренутак експлозије у фризерском салону на Врачару: Нападач чекићем разбио прозор и убацио бомбу

Нова 07.11.2022
У Браничевској улици на Врачару јутрос је око 5 часова дошло до снажне експлозије у једном фризерском салону, а полиција испитује све околности поменутог случаја. Портал Нова.рс дошао је у посед снимка на коме се види тренутак… »
Чекићем РАЗБИО СТАКЛО и БАЦИО БОМБУ! Детаљи експлозије која је УЗНЕМИРИЛА Врачар - појавио се и снимак! (ФОТО, ВИДЕО)

Чекићем РАЗБИО СТАКЛО и БАЦИО БОМБУ! Детаљи експлозије која је УЗНЕМИРИЛА Врачар - појавио се и снимак! (ФОТО, ВИДЕО)

Мондо 07.11.2022
У Браничевској улици на Врачару јутрос је дошло до снажне експлозије која је пробудила станаре околних зграда. Бачена је бомба на фризерски салон. У Браничевској улици на Врачару јутрос је дошло до снажне експлозије која је… »
Прве слике са места експлозије у Београду: Демолиран фризерски салон, полиција трага за нападачем

Прве слике са места експлозије у Београду: Демолиран фризерски салон, полиција трага за нападачем

Телеграф 07.11.2022
Власник салона тврди да "нема непријатеље и да не зна разлог напада" На фризерски салон у Браничевској улици јутрос око 4 сата бачена је бомба, а то, приликом причињена је већа материјална штета. Власник објекта тренутно се… »
Ручна бомба бачена на фризерски салон у Београду: Полиција на терену

Ручна бомба бачена на фризерски салон у Београду: Полиција на терену

Телеграф 07.11.2022
Бомба је бачена јутрос око 4 сата. Београдска полиција налази се у Браничевскоуј улици јер је јутрос око 4 сата бачена бомба на фризески салон, сазнаје "Телеграф.рс". Повређених није било. Највероватније ручна бомба бачена је… »
"Знам одакле је дошао нападач": Власник фризерског салона открио детаље напада бомбом на локал у Браничевској улици (фото)

"Знам одакле је дошао нападач": Власник фризерског салона открио детаље напада бомбом на локал у Браничевској улици (фото)

Блиц 07.11.2022
Београдска полиција налази се у Браничевској улици јер је јутрос око пола 4 сата бачена бомба на фризески салон. - Јутрос око пола 4 позвао ме је председник кућног савета да каже да се десила експлозија у нашем салону. Ја сам… »
Погледајте тачан тренутак експлозије у фризерају на Врачару: Бомбаш дошао из правца Храма! Чује се лом стакла а онда бум…

Погледајте тачан тренутак експлозије у фризерају на Врачару: Бомбаш дошао из правца Храма! Чује се лом стакла а онда бум…

Курир 07.11.2022
БЕОГРАД - Никола Мињовић, газда фризерског салона у Браничевској на Врачару који је ноћас уништен у експлозији ручне бомбе или топовског удара, потврдио је за Курир да је нападач ког не познаје дошао из правца Храма Светог Саве… »
Не сумњам ни на кога, непријатеља немам! Газда салона за Курир: Породичан сам човек, двоје деце! Уништио ми салон, шта да…

Не сумњам ни на кога, непријатеља немам! Газда салона за Курир: Породичан сам човек, двоје деце! Уништио ми салон, шта да…

Курир 07.11.2022
БЕОГРАД - Не сумњам ни на кога, непријатеља немам... Породичан човек, двоје деце... Дошао неки из правца Храма Светог Саве, лице му се на снимку не види, узео чекић, разбио стакло, убацио унутра неку експлозивну направу… »
На овај салон Бачена је бомба, пукло јутрос око 4 сата: Срча расута свуд унаоколо по фризерају у Браничевској (фото)

На овај салон Бачена је бомба, пукло јутрос око 4 сата: Срча расута свуд унаоколо по фризерају у Браничевској (фото)

Курир 07.11.2022
БЕОГРАД - На фризерски салон у Београду, који се налази у Браничевској на Врачару, рано јутрос око 4 сата бачена је експлозивна направа - како се претпоставља, ручна бомба или топовски удар. Станари зграде у којој се налази… »
Бачена бомба на фризерски салон на Врачару

Бачена бомба на фризерски салон на Врачару

Н1 Инфо 07.11.2022
У Браничевској улици на Врачару јутрос је око пет часова дошло је до снажне експлозије у једном фризерском салону, а екипа телевизије Нова С била је на лицу места. Како је репортерки телевизије Нова С испричао власник салона… »
Бачена бомба на фризерски салон у Браничевској улици у Београду

Бачена бомба на фризерски салон у Браничевској улици у Београду

РТС 07.11.2022
Рано јутрос бачена је ручна бомба на фризерски салон у Браничевској улици у Београду. Према првим информацијама, нема повређених. Бачена је експлозивна направа на салон у Браничевској улици број 14, где се може видети доста… »
Бачена бомба на фризерски салон на Врачару, детонација цео крај дигла на ноге

Бачена бомба на фризерски салон на Врачару, детонација цео крај дигла на ноге

Луфтика 07.11.2022
У Браничевској улици на Врачару јутрос (7. нов) је око 5 часова дошло до снажне експлозије у једном фризерском салону, а екипа телевизије Нова С била је на лицу места. Како је репортерки те телевизије испричао власник салона… »
Бачена експлозивна направа на фризерски салон у Београду

Бачена експлозивна направа на фризерски салон у Београду

Нови магазин 07.11.2022
Експлозивна направа је рано јутрос бачана на фризерски салон у београдској општини Врачар, а полицијска истрага је у току, речено је агенцији Бета у Министарству унутрашњих послова (МУП). Није било повређених а причињена је… »
"Црна" ноћ на Врачару: Бачена бомба на фризерски салон, у другом инциденту избоден мушкарац

"Црна" ноћ на Врачару: Бачена бомба на фризерски салон, у другом инциденту избоден мушкарац

Радио 021 07.11.2022
Експлозивна направа је рано јутрос бачана на фризерски салон на Врачару. Није било повређених а причињена је материјална штета. Експлозивна направа је бачена нешто пре четири сата, у Браничевској улици. У току је полицијска… »
Бачена бомба на фризерски салон у Београду! Станаре пробудила експлозија у раним јутарњим часовима - истрага у току

Бачена бомба на фризерски салон у Београду! Станаре пробудила експлозија у раним јутарњим часовима - истрага у току

Мондо 07.11.2022
Око 4 сата јутрос је бачена бомба на један фризерски салон у Београду. Око 4 сата јутрос је бачена бомба на један фризерски салон у Београду. Београдска полиција налази се у Браничевскоуј улици јер је јутрос око 4 сата бачена… »
Човек чекићем разбија врата салона у Браничевској улици и баца ручну бомбу: Власник објекта у шоку

Човек чекићем разбија врата салона у Браничевској улици и баца ручну бомбу: Власник објекта у шоку

Телеграф 07.11.2022
Власник салона нешто после 5 часова позвао га је управник зграде у којој се налази локал и обавестио да је у његовом салону дошло до топовског удара снажнијег интезитета. У Браничевској улици на Врачару јутрос је око 5 часова… »

Вести дана »