Повезане вести
Имао се** у лајву, тата га звао да каже шта гледа: Син Злате Петровић о невиђеном бламу - "е, то је срамота"
Мондо 07.11.2022
Јован је имао уживо укључење на популарној друштвеној мрежи, а након тога је водио љубав с тадашњом девојком, заборавивши да изађе из лајва на Инстаграму. Јован је имао уживо укључење на популарној друштвеној мрежи, а након… »
Син Злате Петровић обрукао целу породицу! Имао сам лајв на Инстаграму док сам водио љубав, онда ме Пеја назвао... Шок!
Курир 07.11.2022
Син певачице Злате Петровић и водитеља Зорана Пејића Пеје, Јован Пејић шокирао је јавност признањем да је у Инстаграм лајву имао с*кс с девојком. Иако млади наследник бившег естрадног пара живи повучен и миран живот, мимо… »
Вести дана »
Зеленски из Рима одговорио на позив Доналда Трампа да одржи председничке изборе у Украјини
Телеграф пре 2 сатајош 37 повезаних
Студенти поручили Вучићу на Андрићевом венцу: Ваше време је истекло, распишите изборе
Н1 Инфо пре 51 минутајош 23 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 2 сатајош 27 повезаних
Вучићева иницијатива изазвала огромно интересовање: За два дана више од 45.000 пријава за легализацију
Б92 пре 36 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане