Povezane vesti
Imao sam 128 KG, mama mi je vezivala pertle! Srpski harmonikaš se prepolovio: Bilo mi je normalno da pojedem 40 ćevapa!
Mondo 07.11.2022
Jedan od najpoznatijih harmonikaša na ovim prostorima Aleksandar Sofronijević, važi za jednog od zgodnijih frajera na domaćoj estradi, međutim, nije tako uvek bilo. Jedan od najpoznatijih harmonikaša na ovim prostorima Aleksandar Sofronijević, važi za… »
(Šok foto) Imao 128 kilograma, smršao 42 KG: Aca Sofronijević od debljine nije mogao da drži harmoniku: "Mama mi je vezivala…
Blic 07.11.2022
Jedan od najpoznatijih harmonikaša, Aleksandar Aca Sofronijević, godinama je vodio borbu sa viškom kilograma. Kako je ispričao, najveći motiv da smrša bilo je to što nije mogao da funkcioniše kada je posao u pitanju. - Imao sam 128 kilograma, nisam mogao… »
Vesti dana »
Voda u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima ponovo ispravna za piće nakon 15 dana zabrane
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 29 povezanih
Izrael i Iran obustavljaju međusobne napade; Netanjahu: Vojne akcije za sada zaustavljene
RTS pre 2 satajoš 45 povezanih
Bez jasne većine: Posle izbora Kosovo ulazi u period političke neizvesnosti (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 72 povezane
Podvodni zemljotres magnitude 6,1 pogodio zapad Kube, osetio se i na Floridi
N1 Info pre 2 satajoš 72 povezane
Promena vremena: Do srede veoma toplo i sparno, od četvrtka zahlađenje
Glas Zaječara pre 3 satajoš 40 povezanih