Povezane vesti
Imao sam 128 KG, mama mi je vezivala pertle! Srpski harmonikaš se prepolovio: Bilo mi je normalno da pojedem 40 ćevapa!
Mondo 07.11.2022
Jedan od najpoznatijih harmonikaša na ovim prostorima Aleksandar Sofronijević, važi za jednog od zgodnijih frajera na domaćoj estradi, međutim, nije tako uvek bilo. Jedan od najpoznatijih harmonikaša na ovim prostorima Aleksandar Sofronijević… »
(Šok foto) Imao 128 kilograma, smršao 42 KG: Aca Sofronijević od debljine nije mogao da drži harmoniku: "Mama mi je…
Blic 07.11.2022
Jedan od najpoznatijih harmonikaša, Aleksandar Aca Sofronijević, godinama je vodio borbu sa viškom kilograma. Kako je ispričao, najveći motiv da smrša bilo je to što nije mogao da funkcioniše kada je posao u pitanju. - Imao sam 128 kilograma… »
Vesti dana »
Određen pritvor za uhapšene zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Al Jazeera pre 1 satjoš 35 povezanih
KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Hamas tvrdi da je žena talac ubijena u izraelskom napadu na sever Gaze
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih
Đoković ima novog trenera, Endi Mari će raditi sa Srbinom: Odjeknula „detonacija“ u tenisu, ovome se niko nije nadao
Nova pre 40 minutajoš 26 povezanih
Novi protest sutra kod Železničke stanice u Novom Sadu: „Farbaćemo Bulevar oslobođenja u crveno“
Nova pre 3 satajoš 22 povezane