Povezane vesti
Imao sam 128 KG, mama mi je vezivala pertle! Srpski harmonikaš se prepolovio: Bilo mi je normalno da pojedem 40 ćevapa!
Mondo 07.11.2022
Jedan od najpoznatijih harmonikaša na ovim prostorima Aleksandar Sofronijević, važi za jednog od zgodnijih frajera na domaćoj estradi, međutim, nije tako uvek bilo. Jedan od najpoznatijih harmonikaša na ovim prostorima Aleksandar Sofronijević, važi za… »
(Šok foto) Imao 128 kilograma, smršao 42 KG: Aca Sofronijević od debljine nije mogao da drži harmoniku: "Mama mi je vezivala…
Blic 07.11.2022
Jedan od najpoznatijih harmonikaša, Aleksandar Aca Sofronijević, godinama je vodio borbu sa viškom kilograma. Kako je ispričao, najveći motiv da smrša bilo je to što nije mogao da funkcioniše kada je posao u pitanju. - Imao sam 128 kilograma, nisam mogao… »
Vesti dana »
I đaci niške Gimnazije „9 maj“ bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Južne vesti pre 2 satajoš 32 povezane
"Na kraju se desio ozbiljan pad..." Aleksej Pokuševski sumirao utiske posle važne pobede Partizana
Kurir pre 4 minutajoš 40 povezanih
Dijana Hrka deseti dan štrajkuje glađu, blokirana raskrsnica Takovske i Bulevara
RTS pre 4 satijoš 43 povezane
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
Ovo samo Partizan može - ''Luda'' pobeda, problemi ostaju!
Sportske.net pre 59 minutajoš 106 povezanih