Povezane vesti
Vesna Zmijanac spremno dočekuje zimu
Vesti online 07.11.2022
Pevačica Vesna Zmijanac našla je mir na Bukulji gde godinama unazad živi u kući koju je stekla tokom karijere, a kako kaže jaka zima je ne brine jer je kupila agregat, drva i hranu, te da je spremna za tešku zimu. – Svi mogu kod mene da prezime… »
Spremila drva, zimnicu, ima i svoju šumu: Vesna Zmijanac spremno dočekuje tešku zimu na Bukulji! A još joj ostalo ovo da kupi…
Kurir 07.11.2022
Pevačica Vesna Zmijanac našla je mir na Bukulji gde godinama unazad živi u kući koju je stekla tokom karijere, a kako kaže jaka zima je ne brine jer je kupila agregat, drva i hranu, te da je spremna za tešku zimu. - Na Bukulji imam šest odžaka i šporeta… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Ruski vlasnici su pristali da prodaju svoj deo vlasništva u NIS-u
NIN pre 28 minutajoš 47 povezanih
Vođa navijača zlostavljao mladića i sve to snimao telefonom! Policija mu upala u stan i našla žrtvu i kokain
Kurir pre 2 satajoš 26 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 3 satajoš 16 povezanih
Žestok ruski napad na ukrajinski grad: Najmanje 25 ljudi poginulo, među njima i deca (Video)
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih