Povezane vesti

Šta je „hibridni rat protiv Srbije“ i ko su nosioci otpora na KiM: Vučić i Jeremić o „vođama“ naroda na severu…

Šta je „hibridni rat protiv Srbije“ i ko su nosioci otpora na KiM: Vučić i Jeremić o „vođama“ naroda na severu…

Danas 07.11.2022
Opozicija u Srbiji nema reči hvale za „vođe“ srpskog naroda na severu Kosova, pa optužbe idu i do toga da ih nazivaju kriminalcima. Ali, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističe da ljudi koje opozicija kriminalizuje nisu ni za šta optuženi i… »
Jeremić pozvao Vučića da kaže kako je odgovorio na francusko-nemački plan za Kosovo

Jeremić pozvao Vučića da kaže kako je odgovorio na francusko-nemački plan za Kosovo

Novi magazin 07.11.2022
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da javno kaže šta se nalazi u francusko-nemačkom planu za Kosovo i kako je na njega odgovorio, pošto su u Briselu saopštili da je stigao zvanični odgovor… »
Jeremić odgovorio na Vučićeve uvrede

Jeremić odgovorio na Vučićeve uvrede

Nova 07.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je prethodne večeri na televiziji Pink gde polemisao sa video snimcima predstavnika opozicije. Među onima koji su se našli na udaru šefa srpske države bio je i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić. On… »
Vuk Jeremić za Danas: Vučić sinoć na Pinku polemisao s mojim snimkom, a ja bih mu postavio seriju pitanja

Vuk Jeremić za Danas: Vučić sinoć na Pinku polemisao s mojim snimkom, a ja bih mu postavio seriju pitanja

Danas 07.11.2022
Vučić je u svom sinoćnom nastupu na Pinku u svom ustaljenom maniru odgovarao na pitanja koje je sam sastavio, i polemisao sa mojim snimkom. Da je kojim slučajem prekoputa imao mene, odgovorio bih mu na sve bestidne laži koje je izgovorio, i postavio… »

Vesti dana »