Повезане вести

"Знам где си имала с*КС са ћеркиним дечком" - Зорица раскринкала Марију Кулић: Открићу адресу и апартман у ком сте били!

"Знам где си имала с*КС са ћеркиним дечком" - Зорица раскринкала Марију Кулић: Открићу адресу и апартман у ком сте били!

Мондо 07.11.2022
Марија Кулић и Зорица Марковић жестоко су се посвађале за Црним столом, а затим му изнеле скандалозне тврдње једна о другој и пале су тешке речи. Марија Кулић и Зорица Марковић жестоко су се посвађале за Црним столом, а затим му… »
"Рећи ћу адресу и апартман у којем сте били": Зорица Марковић прети Марији да ће открили детаље њене везе за бебицом

"Рећи ћу адресу и апартман у којем сте били": Зорица Марковић прети Марији да ће открили детаље њене везе за бебицом

Блиц 07.11.2022
Марија Кулић у данашњој игри прозвала је Зорицу Марковић и окарактерисала је као најдволичнију особу у кући. Певачичи се ова титула никако није допала, па је кренула жустра свађа између ове две Задругарке. - Зорица радодајка… »
Жесток рат у задрузи! Марија Кулић прогласила Зорицу Марковић дволичном, певачица запенила: Ти си мајка монструм! Уплела и…

Жесток рат у задрузи! Марија Кулић прогласила Зорицу Марковић дволичном, певачица запенила: Ти си мајка монструм! Уплела и…

Курир 07.11.2022
Марија Кулић и Зорица Марковић жестоко су се посвађале за Црним столом. Наиме, задругари су добили задатак да изаберу најдволичнију особу у ријалитију. - Добар дан, гледаоцима. Ја ћу да се водим, а то треба и сви, из личног… »

Вести дана »