Povezane vesti
Štulić reagovao nakon otvaranja Muzej novog vala: "To je zloćudna zloupotreba moga lika"
Telegraf 07.11.2022
"I da mi se, kao strancu koji nema ništa s vama, skinete s nježnika", poručio. Muzičar Branimir Džoni Štulić ocenio je danas da se radi o zloćudnoj zloupotrebi njegovog lika i stiha iz najnižih pobuda u pre neki dan otvorenom "Muzeju Novog vala -… »
Jurica Pađen o Štuliću: "Ponaša se kao izbezumljena histerična starleta"
Telegraf 07.11.2022
- Ne znam što mu to treba. Moj zaključak je da je izrazito zao i pokvaren ili je to u sferi nekakve medicine - rekao je Pađen. Frontmen grupe Aerodrom Jurica Pađen oglasio nakon što ga je Branimir Džoni Štulić pomenuo u svojoj objavi povodom… »
Štulić zagrebačkom Muzeju novog vala: Skinite mi se s nježnika
Dnevnik 07.11.2022
HOUTEN: Muzičar Branimir Džoni Štulić ocenio je danas da se radi o zloćudnoj zloupotrebi njegovog lika i stiha iz najnižih pobuda u pre neki dan otvorenom "Muzeju Novog vala - Zagreb". Vođa legendarne grupe Azra je na svom fejsbuku napisao da… »
Vesti dana »
Policija seče lance, žandarmerija raspoređena: Blokirana zgrada suda u Novom Sadu: Poslanici i odbornici opozicije na oba ulaza, došlo do guranja (foto, video)
Blic pre 22 minutajoš 21 povezana
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Štutgart za prvu povedu u Ligi šampiona
IndeksOnline pre 2 satajoš 16 povezanih
Ukrajinske vlasti javljaju o velikom ruskom napadu na energetsku infrastrukturu zemlje
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih
Gutereš: Prekid vatre u Libanu je prvi zračak nade u regionalnom sukobu
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih