Повезане вести

Курир телевизија представила елаборат РЕМ: Курир је први избор Србије, ми смо данас дефинитивно број 1

Курир телевизија представила елаборат РЕМ: Курир је први избор Србије, ми смо данас дефинитивно број 1

Мондо 07.11.2022
Курир телевизија је препозната као канал који комплетну продукцију ради за свој садржај, али ћемо у будућности кроз наше системе производње садржаја укључити независне системе продукције. Курир телевизија је препозната као… »

Курир 07.11.2022
Курир телевизија се и данас успешно представила пред Саветом Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) у оквиру конкурса за добијање дозволе за пету националну фреквенцију. Игор Жежељ, председник компаније "Адрија медија… »
Власник Адриа Медиа Групе: Са фреквенцијом би очекивани раст био већи; Зекић: Да ли је то Курир који више не псује?

Власник Адриа Медиа Групе: Са фреквенцијом би очекивани раст био већи; Зекић: Да ли је то Курир који више не псује?

Данас 07.11.2022
Власник и директор Адриа Медиа Групе Игор Жежељ истакао је данас да је у интеграцији телевизије и дигитала та група доминантан лидер на тржишту интернета, чиме се потврђује да су интегрисани медији будућност. Жежељ је… »

Вести дана »