Povezane vesti

Kurir televizija predstavila elaborat REM: Kurir je prvi izbor Srbije, mi smo danas definitivno broj 1

Kurir televizija predstavila elaborat REM: Kurir je prvi izbor Srbije, mi smo danas definitivno broj 1

Kurir 07.11.2022
Kurir televizija se i danas uspešno predstavila pred Savetom Regulatornog tela za elektronske medije (REM) u okviru konkursa za dobijanje dozvole za petu nacionalnu frekvenciju. Igor Žeželj, predsednik kompanije "Adrija medija grupa", u ime tima Kurir… »

Mondo 07.11.2022
Kurir televizija je prepoznata kao kanal koji kompletnu produkciju radi za svoj sadržaj, ali ćemo u budućnosti kroz naše sisteme proizvodnje sadržaja uključiti nezavisne sisteme produkcije. Kurir televizija je prepoznata kao kanal koji kompletnu… »
Vlasnik Adria Media Grupe: Sa frekvencijom bi očekivani rast bio veći; Zekić: Da li je to Kurir koji više ne psuje?

Vlasnik Adria Media Grupe: Sa frekvencijom bi očekivani rast bio veći; Zekić: Da li je to Kurir koji više ne psuje?

Danas 07.11.2022
Vlasnik i direktor Adria Media Grupe Igor Žeželj istakao je danas da je u integraciji televizije i digitala ta grupa dominantan lider na tržištu interneta, čime se potvrđuje da su integrisani mediji budućnost. Žeželj je predstavio rezultate… »

Vesti dana »