Повезане вести
Ово нико није знао: Александар Митровић је размишљао о повлачењу из репрезентације, четири дана није устао из кревета!
Хот спорт 08.11.2022
‘Да ли је могуће? Шта више да урадиш… Разочарао сам свој народ и целу земљу!’ Најбољи стрелац фудбалске репрезентације Србије, Александар Митровић, проговорио је о најтежем тренутку у својој богатој каријери. Реч је о финалу… »
Шок признање Митровиц́а
Спутник 08.11.2022
Рекордер и најбољи нападач фудбалске репрезентације Србије Александар Митровиц́ признао је да је размишљао о прекиду репрезентативне каријере после дебакла Орлова у баражу за Европско првенство 2020. Подсетимо, Србија је у… »
Митровић отворио душу као никада до сада: "Размишљао сам о повлачењу из репрезентације!"
Спортске.нет 08.11.2022
Српски нападач и миљеник нације Александар Митровић, отворио је душу пред пут у Катар. Митровић је најзаслужнији што се Србија пласирала на Светско првенство, али је уједно био трагичар у претходном циклусу квалификација за ЕУРО… »
Шок - Митровић размишљао о крају каријере! Проговорио о најтежем тренутку: "Разочарао сам свој народ, целу земљу!"
Мондо 08.11.2022
Најбољи стрелац у историји нашег националног тима размишљао да престане са играњем за Србију. Најбољи стрелац у историји нашег националног тима размишљао да престане са играњем за Србију. Фудбалска репрезентација Србије… »
"Пустио сам браду, Био сам као поп": Александар Митровић открио да је размишљао да се повуче из репрезентације
Вечерње новости 08.11.2022
Александар Митровић, најбољи стрелац државног тима у историји, проговорио је о најтежем моменту у каријери две недеље пред почетак Светског првенства у Катару. ФОТО: М. Вукадиновић Нападач Србије је затресао мрежу Руија… »
Вести дана »

Велика Британија позвала амбасадора Русије на разговор због повреде ваздушног простора НАТО-а
Н1 Инфо пре 1 сатјош 31 повезана

Протест „Кампус није полицијска станица“ у Новом Саду: „Полиција да напусти студентски град, овде им није место“
Данас пре 45 минутајош 44 повезане

Крај михољског лета у Србији: Ево када нам стиже нова тура пљускова с грмљавином и ветром олујне јачине
Блиц пре 3 сатајош 30 повезаних

МУП саопштио да у Новом Саду није коришћен ЦН гас, студенти у блокади затражили истрагу
НИН пре 1 сатјош 10 повезаних

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Нови магазин пре 15 минутајош 17 повезаних