Povezane vesti
Ovo niko nije znao: Aleksandar Mitrović je razmišljao o povlačenju iz reprezentacije, četiri dana nije ustao iz kreveta!
Hot sport 08.11.2022
‘Da li je moguće? Šta više da uradiš… Razočarao sam svoj narod i celu zemlju!’ Najbolji strelac fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović, progovorio je o najtežem trenutku u svojoj bogatoj karijeri. Reč je o finalu baraža za odlazak na… »
Šok priznanje Mitrovića
Sputnik 08.11.2022
Rekorder i najbolji napadač fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović priznao je da je razmišljao o prekidu reprezentativne karijere posle debakla Orlova u baražu za Evropsko prvenstvo 2020. Podsetimo, Srbija je u finalu bila domaćin… »
Mitrović otvorio dušu kao nikada do sada: "Razmišljao sam o povlačenju iz reprezentacije!"
Sportske.net 08.11.2022
Srpski napadač i miljenik nacije Aleksandar Mitrović, otvorio je dušu pred put u Katar. Mitrović je najzaslužniji što se Srbija plasirala na Svetsko prvenstvo, ali je ujedno bio tragičar u prethodnom ciklusu kvalifikacija za EURO 2020. Tada, nakon… »
Šok - Mitrović razmišljao o kraju karijere! Progovorio o najtežem trenutku: "Razočarao sam svoj narod, celu zemlju!"
Mondo 08.11.2022
Najbolji strelac u istoriji našeg nacionalnog tima razmišljao da prestane sa igranjem za Srbiju. Najbolji strelac u istoriji našeg nacionalnog tima razmišljao da prestane sa igranjem za Srbiju. Fudbalska reprezentacija Srbije učestvovaće na Mundijalu u… »
"Pustio sam bradu, Bio sam kao pop": Aleksandar Mitrović otkrio da je razmišljao da se povuče iz reprezentacije
Večernje novosti 08.11.2022
Aleksandar Mitrović, najbolji strelac državnog tima u istoriji, progovorio je o najtežem momentu u karijeri dve nedelje pred početak Svetskog prvenstva u Kataru. FOTO: M. Vukadinović Napadač Srbije je zatresao mrežu Ruija Patrisija usred Lisabona i odveo… »
Vesti dana »
Vođa Irana: Ormuski moreuz ostaje zatvoren, Trump umanjuje značaj cene nafte
Bloomberg Adria pre 56 minutajoš 30 povezanih
Evropski vozači bi mogli da plaćaju gorivo 220 evra više godišnje zbog skupe nafte
B92 pre 3 satajoš 37 povezanih
Milan Radoičić, kao tamna senka Vučićevog režima i na lokalnim izborima
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Kosponzorisanje rezolucije o agresiji Irana može nanijeti štetu BiH, smatra Željko Komšić
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 67 povezanih