Повезане вести

Млада у шестој, а младожења у деветој деценији: Асмира (51) чека бебу са Шабаном (83) видео

Млада у шестој, а младожења у деветој деценији: Асмира (51) чека бебу са Шабаном (83) видео

Курир 08.11.2022
Шабан Мујић и његова супруга Асмира, постали су главна тема медија на Балкану након што се сазнало да је Асмира у шестој деценији остала у другом стању. То можда не би било толико чудно, да отац детета, Шабан, није дубоко… »
"Ја би се удала за тебе" Шабан (83) венчао се у недељу, а на пролеће стиже беба, а ево ко је млада

"Ја би се удала за тебе" Шабан (83) венчао се у недељу, а на пролеће стиже беба, а ево ко је млада

Ало 08.11.2022
Једног лепог дана, она је заплакала и дошла код мене и рекла 'Шабане ја не могу више са овим човеком. Шабан и Асмира Мујић венчали су се у суботу 5. новембра, он има 83 године, а Асмира 51. годину. Шабан се бави сточарством… »
Невероватна прича, Шабан (83) постаје отац: Имао четворо деце, а онда се у пензији опет оженио! Ево ко је млада

Невероватна прича, Шабан (83) постаје отац: Имао четворо деце, а онда се у пензији опет оженио! Ево ко је млада

Мондо 08.11.2022
Шабан и Асмира Мујић из Цазина у познијим годинама постаће родитељи. Шабан и Асмира Мујић из Цазина у познијим годинама постаће родитељи. Шабан и Асмира Мујић венчали су се у суботу 5. новембра, он има 83 године, а Асмира 51… »
Млада у шестој, младожења у деветој деценији и САД чекају бебу: Шабан чека дете са 32 године млађом супругом Асмиром (видео)…

Млада у шестој, младожења у деветој деценији и САД чекају бебу: Шабан чека дете са 32 године млађом супругом Асмиром (видео)…

Блиц 08.11.2022
Шабан Мујић и његова супруга Асмира, постали су главна тема медија на Балкану након што се сазнало да је Асмира у шестој деценији остала у другом стању. То можда не би било толико чудно, да отац детета, Шабан, није дубоко… »
Шабан (83) чека дете са 32 године млађом супругом: Невероватна животна прича из Цазина

Шабан (83) чека дете са 32 године млађом супругом: Невероватна животна прича из Цазина

Телеграф 08.11.2022
Они су се венчали у новембру, а беба се очекује у априлу или мају. Шабан Мујић (83) и његова супруга Асмира (51) из Цазина, града у БиХ, већ неко време су у вези, те су овог новембра решили да је и озваничне браком. Њих двоје… »

Вести дана »