Povezane vesti
Ambasador Argentine u poseti Novom Sadu
Blic 08.11.2022
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić primio je ambasadora Argentine u Republici Srbiji Nj.E. Osvalda Marsika u Gradskoj kući. Gradonačelnik mu je poželeo dobrodošlicu u Novi Sad, a ambasador Marsik se zahvalio na srdačnom prijemu. Sagovornici su… »
Đurić: Uvek mi je zadovoljstvo kada imam priliku za razgovor koji je temelj za dalju buduću saradnju
Kurir 08.11.2022
Sastao sam se danas u Gradskoj kući sa ambasadorom Argentine u Srbiji Nj.E. Osvaldom Marsiko i tom prilikom smo diskutovali o saradnji u oblastima privrede, kulture i obrazovanja, naveo je gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić View this post on… »
Ambasador Argentine posetio Novi Sad
RTV 08.11.2022
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić primio je ambasadora Argentine u Republici Srbiji Nj.E. Osvalda Marsika u Gradskoj kući. Gradonačelnik mu je poželeo dobrodošlicu u Novi Sad, a ambasador Marsik se zahvalio na srdačnom prijemu… »
Ambasador Argentine posetio Novi Sad
Dnevnik 08.11.2022
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić primio je ambasadora Argentine u Republici Srbiji Nj.E. Osvalda Marsika u Gradskoj kući. Gradonačelnik mu je poželeo dobrodošlicu u Novi Sad, a ambasador Marsik se zahvalio na srdačnom prijemu. Sagovornici su… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 4 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 3 satajoš 2 povezane