Повезане вести
Амбасадор Аргентине у посети Новом Саду
Блиц 08.11.2022
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић примио је амбасадора Аргентине у Републици Србији Њ.Е. Освалда Марсика у Градској кући. Градоначелник му је пожелео добродошлицу у Нови Сад, а амбасадор Марсик се захвалио на срдачном… »
Ђурић: Увек ми је задовољство када имам прилику за разговор који је темељ за даљу будућу сарадњу
Курир 08.11.2022
Састао сам се данас у Градској кући са амбасадором Аргентине у Србији Њ.Е. Освалдом Марсико и том приликом смо дискутовали о сарадњи у областима привреде, културе и образовања, навео је градоначелник Новог Сада Милан Ђурић… »
Амбасадор Аргентине посетио Нови Сад
РТВ 08.11.2022
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић примио је амбасадора Аргентине у Републици Србији Њ.Е. Освалда Марсика у Градској кући. Градоначелник му је пожелео добродошлицу у Нови Сад, а амбасадор Марсик се захвалио на… »
Амбасадор Аргентине посетио Нови Сад
Дневник 08.11.2022
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић примио је амбасадора Аргентине у Републици Србији Њ.Е. Освалда Марсика у Градској кући. Градоначелник му је пожелео добродошлицу у Нови Сад, а амбасадор Марсик се захвалио на срдачном… »
Вести дана »
Како је Бугарска спасавала погођени руски танкер; Кадиров рекао када ће напасти Украјину због Грозног
РТС пре 4 минутајош 28 повезаних
Припремите кишобране! Ево где ће сутра падати киша, а где снег - сунце ће нас поново огрејати од овог датума
Ало пре 9 минутајош 24 повезане
Снабдевање горивом у Србији рекордно: Увезено више него у 2023. и 2024. заједно
Радио 021 пре 2 сатајош 21 повезана
ИАЕА: Оштец́ени штит изнад нуклеарног реактора у Чернобиљу више не блокира радијацију
Вести онлине пре 2 сатајош 20 повезаних