Повезане вести

Амбасадор Аргентине у посети Новом Саду

Амбасадор Аргентине у посети Новом Саду

Блиц 08.11.2022
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић примио је амбасадора Аргентине у Републици Србији Њ.Е. Освалда Марсика у Градској кући. Градоначелник му је пожелео добродошлицу у Нови Сад, а амбасадор Марсик се захвалио на срдачном… »
Ђурић: Увек ми је задовољство када имам прилику за разговор који је темељ за даљу будућу сарадњу

Ђурић: Увек ми је задовољство када имам прилику за разговор који је темељ за даљу будућу сарадњу

Курир 08.11.2022
Састао сам се данас у Градској кући са амбасадором Аргентине у Србији Њ.Е. Освалдом Марсико и том приликом смо дискутовали о сарадњи у областима привреде, културе и образовања, навео је градоначелник Новог Сада Милан Ђурић… »
Амбасадор Аргентине посетио Нови Сад

РТВ 08.11.2022
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић примио је амбасадора Аргентине у Републици Србији Њ.Е. Освалда Марсика у Градској кући. Градоначелник му је пожелео добродошлицу у Нови Сад, а амбасадор Марсик се захвалио на… »

Дневник 08.11.2022
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић примио је амбасадора Аргентине у Републици Србији Њ.Е. Освалда Марсика у Градској кући. Градоначелник му је пожелео добродошлицу у Нови Сад, а амбасадор Марсик се захвалио на срдачном… »

Вести дана »