Povezane vesti
Lekara držali kao roba, SAD im preti debela robija! Niško tužilaštvo traži po 12 godina zatvora za par zbog trgovine ljudima…
Kurir 08.11.2022
Nebojši Nikolovu (48) i njegovoj nevenčanoj supruzi Dragani Petrović (32) preti robija od po 12 godina zatvora koliko je tužilaštvo zatražilo jer se sumnjiče da su u ropskom odnosu držali poznatog niškog kardiohirurga Jozefa G. Na današnjem ročištu… »
Tužilaštvo traži 12 godina za par koji je lekara držao kao roba: Dve godine ga zlostavljali u Nišu
Telegraf 08.11.2022
"Sve su mi namestili policija i tužilaštvo, tukli su me a tužilaštvo mi je namerno produžila zadržavanje da bi još mogli da me biju" Više javno tužilaštvo u Nišu zatražilo je danas da se Nišliji Nebojši Nikolovu (46) i njegovoj nevenčanoj supruzi Dragani… »
Vesti dana »
Najtopliji Palić, Sombor, Zrenjanin i Kikinda - 36, Novi Sad - 35 stepeni
RTV pre 55 minutajoš 36 povezanih
Akcident u Guči: Iz hladnjače iscurio amonijak, meštanima stiglo upozorenje MUP-a
Euronews pre 1 satjoš 50 povezanih
Tramp: Ako budemo primorani da s vojskom završavamo posao, Iran više neće postojati
Insajder pre 4 satijoš 38 povezanih
Arhiv javnih skupova: U subotu u Beogradu, na skupu pristalica vlasti bilo 32.500 ljudi
Glas Šumadije pre 1 satjoš 21 povezana
Marko Arnautović pobesneo na Mundijalu: Alžirci ga provocirali, on krenuo sam na ceo tim
Mondo pre 3 satajoš 32 povezane