Povezane vesti
Lalatović: Znam šta je Kup i koliko je nepredvidiv
Sport klub 08.11.2022
Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da je Kup Srbije veoma važno takmičenje za njegovu ekipu i dodao da tim sa Čaira nema pravo na grešku u predstojećem meču protiv IMT-a. „Gledao sam sve mečeve IMT-a u poslednje vreme, dobra ekipa, koja… »
Lalatović i radnički imaju velike ambicije u kupu: ‘Naravno da vežbamo penale! Ništa ne prepuštam slučaju!’
Hot sport 08.11.2022
Težak zadatak za Nišlije! Fudbaleri niškog Radničkog sutra od 16.30 sati dočekuju beogradski IMT u osmini finala Kupa Srbije. Trener Radničkog, Nenad Lalatović, poziva na oprez pred ovaj duel: -Gledao sam sve mečeve IMT-a u poslednje vreme, dobra ekipa… »
Lalatović pred IMT: "Vežbamo penale, imamo velike ambicije u Kupu"
Sportske.net 08.11.2022
Fudbaleri niškog Radničkog sutra dočekuju beogradski IMT u osmini finala Kupa Srbije. Nišlijama u Superligi ne cvetaju ruže, pa se na Čairu sve više priča o Kupu kao šansi da se sezona učini uspešnom. IMT je sa druge strane lider Prve lige Srbije, a u… »
Vesti dana »
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 1 satjoš 30 povezanih
Ruski državljanin osumnjičen da je zapalio baštu kafića u Beogradu: Izazvao požar, pa pretio vlasnicima
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 102 povezane
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Serbian News Media pre 18 minutajoš 34 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 3 satajoš 1 povezana
Cena zlata nastavlja da raste: Ovu su prognoze za narednih pet godina, očekuje se brutalan skok
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih