Povezane vesti
Danas je preminula majka moje najstarije ćerke! Slavna reperka nas zauvek napustila: Uzrok smrti nepoznat!
Kurir 08.11.2022
Ikona repa Glorija Rodrigez, poznatija kao Hurricane G, preminula je u 52. godini života. Domingo Padilja, koji je producirao njen solo album All Voman iz 1997. godine, izrazio je saučešće na Instagramu. - R.I.P. mojoj dobroj prijateljici Harikejn G… »
Preminula Hurricane G, njen bivši se oglasio potresnom porukom: „Danas mi je srce otvrdnulo“ FOTO
Nova 08.11.2022
Prijatelji se opraštaju od pevačice. Pevačica Glorija Rodrigez, poznatija kao Hurricane G, preminula je u 53. godini. Uzrok smrti nije poznat, a njen prijatelj i saradnik Domingo Padilja tužnu vest je objavio na Instagramu. „R.I.P. mom dobrom… »
Svet u šoku Iznenada preminula slavna pevačica
Alo 08.11.2022
Za sada nema više detalja o uzroku njene smrti. Ikona hip hopa Glorija Rodrigez, poznatija kao Hurricane G preminula je u 52. godini, saopštili su danas slomljeni prijatelji, ostavljajući hip hop svet u šoku. Za sada nema više detalja o uzroku njene… »
Vesti dana »

Studenti i građani okupljaju se ispred Skupštine grada u Novom Sadu: Žandarmerija noćas razbila blokadu, sednicu obezbeđuju jake policijske snage (foto)
Blic pre 14 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 49 minutajoš 17 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 14 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih