Povezane vesti
Danas je preminula majka moje najstarije ćerke! Slavna reperka nas zauvek napustila: Uzrok smrti nepoznat!
Kurir 08.11.2022
Ikona repa Glorija Rodrigez, poznatija kao Hurricane G, preminula je u 52. godini života. Domingo Padilja, koji je producirao njen solo album All Voman iz 1997. godine, izrazio je saučešće na Instagramu. - R.I.P. mojoj dobroj prijateljici Harikejn G… »
Preminula Hurricane G, njen bivši se oglasio potresnom porukom: „Danas mi je srce otvrdnulo“ FOTO
Nova 08.11.2022
Prijatelji se opraštaju od pevačice. Pevačica Glorija Rodrigez, poznatija kao Hurricane G, preminula je u 53. godini. Uzrok smrti nije poznat, a njen prijatelj i saradnik Domingo Padilja tužnu vest je objavio na Instagramu. „R.I.P. mom dobrom prijatelju… »
Svet u šoku Iznenada preminula slavna pevačica
Alo 08.11.2022
Za sada nema više detalja o uzroku njene smrti. Ikona hip hopa Glorija Rodrigez, poznatija kao Hurricane G preminula je u 52. godini, saopštili su danas slomljeni prijatelji, ostavljajući hip hop svet u šoku. Za sada nema više detalja o uzroku njene… »
Vesti dana »
Policija na Filozofskom fakultetu sprovodi istragu o smrti devojke, tužilaštvo sumnja na propuste uprave
RTS pre 14 minutajoš 79 povezanih
Hoteli sa američkim trupama postaju meta Irana! "Udarićemo tamo gde su oni" Lansirane balističke rakete na Rijad, novi napadi na luke u Kuvajtu (foto/video)
Kurir pre 24 minutajoš 69 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 39 povezanih
U nevremenu u Zagrebu povređeno nekoliko osoba, udari vetra i do 120 kilometara na čas
Beta pre 59 minutajoš 26 povezanih
uživo Izrael izveo masovne udare na Teheran i Bejrut, Saudijska Arabija traži da se pojačaju napadi na Iran
NIN pre 24 minutajoš 27 povezanih