Povezane vesti
Ovo se zove sreća! Čovek osvojio rekordnu nagradu na lutriji - više stotina hiljada ljudi u šoku zbog nenormalne premije
Mondo 08.11.2022
Jedan čovek u Sjedinjenim Američkim Državama je dobio na listiću "Powerball-a" čak dve milijarde dolara! Jedan čovek u Sjedinjenim Američkim Državama je dobio na listiću "Powerball-a" čak dve milijarde dolara! Jedan čovek je u Sjedinjenim… »
Izvučen dobitnik najveće lutrijske nagrade, osvojio 2,04 milijarde dolara
N1 Info 08.11.2022
Dobitni tiket, za rekordne 2,04 milijarde dolara džekpota Powerball lutrije, prodat je u Altadeni u Kaliforniji, saopštili su zvaničnici lutrije, čime je srećni vlasnik listića postao dobitnik najveće lutrijske nagrade ikada. Kako prenosi CNN… »
U SAD osvojen rekordni džekpot od 2,04 milijarde dolara
Dnevnik 08.11.2022
SAKRAMENTO: Kupac tiketa lutrije Pauverbol koji živi u Altadeni u južnoj Kaliforniji osvojio je danas rekordnih 2,04 milijarde dolara nakon što puna tri meseca nije bilo igrača sa dobitnom kombinacijom u ovoj nagradnoj igri. Dobitni brojevi izvučeni… »
Svetski rekord: Jedan u Kaliforniji osvojio džekpot od dve milijarde dolara na lutriji
Beta 08.11.2022
Jedan igrač u Kaliforniji osvojio je 2,04 milijarde dolara na lutriji, objavljeno je danas na zvaničnom sajtu lutrije Pauerbol (Powerball), što je rekordna osvojena suma u svetu. Posle više nedelja bez pobednika, samo jedan tiket osvojio je lutriju… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 16 minutajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana