Povezane vesti
Oglasila se zolina bivša devojka! Razvezala jezik o ljubavnom trouglu koji trese Zadrugu, a evo šta kaže o Miljani Kulić!
Kurir 08.11.2022
Ljubavni trougao između Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole i Anite Stanojlović trese "Zadrugu". Kulićeva i Čolić su se pomirili nakon poslednjeg "Pretresa nedelje", gde je ona raskinula sa Nenadom Macanovićem Bebicom, što su proslavili vrelom akcijom… »
Ljubavni trougao trese zadrugu! Mariji Kulić prekipelo, Zola joj poručio: "Imao sam s*ks sa Miljanom, ja sam doktor"! (video)
Kurir 08.11.2022
Naredna tema na porodičnom sastanku bio je ljubavni trougao Miljane Kulić, Zole i Anite Stanojlović. Javio se Ivan Marinković, koji je uneo nemir. - Anita, zašto ideš kod Zole kad Miljana zaspe? - pitao je Ivan Marinković. - Ja sam rekao na početku da… »
Vesti dana »
Direktor bolnice u Čačku se obratio zbog smrti devojčice: "Dva anesteziologa i kardiologa su odmah upućena u salu"
Mondo pre 2 satajoš 68 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 7 satijoš 34 povezane
DEMOLIRAN automobil u Kopaoničkoj ulici: Vlasnik tvrdi zbog podrške studentima (FOTO)
InfoKG pre 16 minutajoš 11 povezanih
Žena iz Barajeva već legalizovala kuću! "Konačno svoj na svome" daje rezultate, stižu prva rešenja po novom zakonu
Kurir pre 16 minutajoš 30 povezanih