Povezane vesti
Basta sa turskim ambasadorom: Kompanija „Berteks“ će ispuniti sve svoje preostale obaveze prema zaposlenima
Glas Šumadije 09.11.2022
Ministar privrede Rade Basta razgovarao je sa turskim ambasadorom Hamijem Aksojem o aktuelnoj situaciji kompanije „Berteks tekstil“ iz Кragujevca. Basta je rekao da je „Berteks“ u Srbiji počeo da posluje 2017. godine i da su zaposlili veći broj radnika… »
Ambasador Turske: Berteks će ispuniti sve svoje preostale obaveze prema zaposlenima
Pressek 09.11.2022
Ambasador Turske Hami Aksoj preneo je uveravanja menadžmenta kompanije Berteks da će ispuniti sve svoje preostale obaveze prema zaposlenima. On se naime sastao sa ministrom privrede Radetom Bastom, a na sastanku je između ostalog, bilo i reči o turskoj… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 14 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana